Artık reklam vermek için sıraya geçerler?

Belediye Reklam İşine mi soyundu!
Bu haber 2017-05-25 16:02:47 eklenmiş ve 1646 kez görüntülenmiştir.

bulancakhaber.net’in daha önce de haber yaptığı “Herkes işini yapsın!” haberini hatırlatmak istedik.

 

 

Bulancak Belediye Başkanlığı Sanayi girişinde ki yeşil alan olarak terk edilen kullanımı sanayiye ait olduğunu bildiğimiz alanın hemen bankamatik yanına ışıklı büyük LED REKLAM PANOSU hazırladığı görüldü. Oysa oraya Bulancak Belediye Başkanlığı’nın sanayiye araçlarını yaptırmaya gelen veya yolda arızalanan araçlarını bekleyen ailelerin araç sahiplerinin sadece oturacağı ticarethaneden uzak açık yeşil ve yeşil alanın altına gömülü çeşme ile ücretsiz tuvalet yapması daha sosyal belediyecilik adına yakışırdı. Oraya da harcanan para bu şekilde yapılacak bir çalışma için daha doğru bir çalışma olmaz mıydı dedirtti.  Bulancak Belediyesinin hazırladığını öğrendiğimiz ve Belediye personelinin son aşama olan elektrik bağlamasını görüntülediğimiz ışıklı büyük LED REKLAM PANOSU basın yolu ile ailesini geçindiren ve bu anlamda reklam olmadan da dik ve yaşamaya çalışan basın için en büyük darbe olacağını bulancakhaber.net olarak Belediye Başkanlığına ve yönetimine duyurmak isteriz.  Buraya kimler reklam verecek. Ya da yaptığınız çalışmaları mı duyuracaksınız? Zaten bunun için sizin desteklediğiniz reklam verdiğiniz iki tane yazılı basın aracınız var. Şimdi bu LED REKLAM PANOSU ’da nerden çıktı.

 

 

Bulancak sanayisinin oluşmasında en büyük payı olan ve halen yaşayan ilçemizin en büyük sanayicilerinden Yakup Zere’nin bu alana hiç olmazsa heykelini dikin daha doğru bir çalışma yaparsınız. Bulancak sanayisinin girişine ismini vermediniz muhterem şahsiyet ahde vefasızlık gösterilirken kimlerin reklamı burada yayınlanacak. Bulancak Sanayi Sitesi Yönetimi bu konuda bir açıklaması olacak mı? Sanayi esnafı bu işten ne kadar kar edecek. Edinilen bilgiye göre bu alana mevcut var olan ve Bulancak Sanayi Sitesi yönetiminin kullanmak istediği yeni iki tane banka ile anlaştığı halde bankamatik koydurmayan zihniyet nasıl olurda ışıklı büyük LED REKLAM PANOSU’ nu dikmeye izin verilir. Bir tarafta Sanayi Sitesi esnafı, sanayiye gelen bölge halkı, bulunduğu çevre ve yoldan aracı için gelenlerin kullanabileceği Bankamatik’e izin vermeyen zihniyet ve yetkililer nasıl olurda ışıklı büyük LED REKLAM PANOSU’na izin verirler.

 

 

Bulancak Belediyesi Başkanlığının hazırladığı ışıklı büyük LED REKLAM PANOSU ’ndan kimler ve ne şekilde yararlanacak. Bulancak Sanayii’nde iş yerine sepetli ve sepetsiz vinçler  alan işletmeler iş beklerken sizler geçmişte Bulancak İtfaiyesini kullandıranlar şimdi de basının tek geçimi reklam işine mi el attınız dedirten bu çalışma önümüzde ki günlerde nasıl bir çalışma olarak karşımıza çıkacağı şimdiden merak konusu oldu.       

 

 

bulancakhaber.net olarak bu konularda bir açıklama yapmak üzere Bulancak Sanayi Sitesi Başkanı Rahmi Zere’yi ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ı bir kez daha göreve davet ediyoruz.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Belediye Reklam İşine mi soyundu ! Artık reklam vermek için sıraya geçerler ? bulancak sanayi sitesi yeşil alan bulancak haber giresun haber recep yakar rahmi zere sanayi sitesi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi