Rahmetli Mürsel Gülmez 40 yıl sonra asker arkadaşları buluşturdu.


Bu haber 2017-05-23 18:46:06 eklenmiş ve 1633 kez görüntülenmiştir.

18. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri bu yıl 40 yıldan bu yana görüşmeyen asker arkadaşı bir araya getirdi.

 

1977 yılında Bursa Jandarma Bölge Komutanlığı’nda askerliği birlikte yapan iki arkadaş 40 yıl sonra Bulancak’ta Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri’nde bir araya geldiler. Cemil Benseş ve Şükrü Nurdemir son iki yıl önce telefonla birbirini bulduklarını ve telefonla ancak görüştüklerini söylediler. Bu zaman kadar da yüz yüze hiç karşılaşmadıklarını son iki yıl birbirini ancak internet ortamında gördüklerini açıkladılar.  18. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri’ne davet edildiklerinde büyük bir heyecan kaplayan Bursa Devlet Tiyatrosunda Terzi şefi Cemil Benseş Bulancaklı asker arkadaşı Şükrü Nurdemir ile buluşması bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı.

 

Cemil Benseş Bulancak'ta 30 yıldır perdelerini kapatmayan ve bu yıl Sadrı Alışık Ödülü ile başarısının tesadüf olmadığını gösteren ilçede asker arkadaşını bulmasının kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Öte yandan Bulancaklı Şükrü Nurdemir’in ise asker arkadaşının sanatın içinde olması ve halen aktif olarak hizmet vermesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Her iki asker arkadaşının ortak duygusu ise sanatın dostları buluşturması ve rahmetli Mürsel Gülmez’in sayesinde bir araya gelmelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini açıklamaları oldu.

 

bulancakhaber.net 40 yıl sonra bir araya gelen ve özlemle objektiflerimize yansıyan bu asker arkadaşların buluşmasını tesadüfün bu kadarı dedirtti.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Rahmetli Mürsel Gülmez 40 yıl sonra asker arkadaşları buluşturdu 18. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri bu yıl 40 yıldan bu yana görüşmeyen asker arkadaşı bir araya getirdi Cemil Benseş şükrü nurdemir bulancak hab
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi