Mürsel Gülmez’in en özel konukları festivale katıldı.


Bu haber 2017-05-22 01:03:10 eklenmiş ve 2285 kez görüntülenmiştir.

18.Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri Samsun Devlet Opera ve Balesi Üç Tenor ile adeta seyircilerini büyüleyerek başladığı tiyatro günleri Mürsel Gülmez’in ailesini ağırladı.

 

Birçok il ve ilçede yapılmayan geleneksel Tiyatro Festivalinin ismini yaşattığı ilçemizin bölgemizin değerli BST Kurucusu Mürsel Gülmez’in ailesi de tiyatro günlerinde yerini aldığı görüldü. 18.Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri’nde Mürsel Gülmez’in ablası Zeynep Karakoç kardeşi Yakup ve eşi Zehra Gülmez Mürsel Gülmez Festivalinde fuaye alanında bu yıl Sadrı Alışık ödülü önünde bulancakhaber.net objektiflerimize böyle yansıdılar. 18.Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri kapsamında ilk kez görülen Bulancak Belediye eski Başkanı Öner Eriş, Bulancaklı Muhammed Ulutaş’ın yönetmenliğini yaptığı oyun sonun da çiçek ve plaket sunması büyük takdir gördü.  Rahmetli Mürsel Gülmez’in ailesinin de katıldığı festival gecesinde salonda protokol olarak eski Belediye Başkanı Öner Eriş’in olması bir taraftan sevindirirken bir taraftan da düşündürdü.  Festivalin son gününe kadar Bulancak’ta protokolün olmaması tiyatro severlerin gözünden kaçmazken festival boyunca ilçe protokolünün görülmemesi saygısızlık olarak belirtildi.

 

 

 

Öte yandan oyun sonunda sahneye çağrılan Bulancak Belediye eski Başkanı Öner Eriş sahneye çıkamayınca Bulancaklı genç yönetmen Muhammed Ulutaş ve oyuncular salona inerek çiçek ve plaketi burada aldılar. Öte yandan Bulancak Belediye eski Başkanı Öner Eriş tiyatroya önem verilmesi gerektiğini il ve ilçelerin ancak sanatsal faaliyetler ile ayakta durabileceklerini ve güncel olabileceklerini söyledi. 

 

 

ETİKETLER : Mürsel Gülmez’in en özel konukları festivale katıldı Mürsel Gülmez ablası Zeynep Karakoç kardeşi Yakup ve eşi Zehra bulancak haber giresun haber bulancak öner eriş belediye başkanı muhammed oyunun yön
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi