Neşe Merhaba; Ben Trabzon Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız.

Seni Çarşamba sabahı evinden alıp hastaneye ben götüreceğim.
Bu haber 2017-05-16 23:59:01 eklenmiş ve 2490 kez görüntülenmiştir.

Bulancaklı Neşe Aygün’ün tedavisi ve Aygün ailesinin imkansız dediği bir sağlık yolculuğu Trabzon Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız tarafından yerini heyecana bıraktığı öğrenildi.

 

 

Trabzon Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız sadece onu Trabzon Farabi Tıp Fakültesine getirmek olmadığını ve sağlık taramasında da yardımcı olacağını kendisiyle bizzat ilgilenecek olması bizleri de son derece mutlu ve heyecanlandırdı. Neşe Aygün’ü 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda ve annesi Emine Aygün’ü de aynı hafta içinde gerçekleşen Anneler Günü haftasında gelen bir telefon sevince ve mutluluk gözyaşlarına boğduğunu öğrendik. Aygün ailesi kara kara düşündükleri ve kendileri için imkansız olan Farabi Tıp Fakültesi Trabzon seyahati bir anda özel makam aracı ve şoför ile adeta kul kedisi masalına dönüştüğünü ve Neşe Aygün ile ailesini mutlu ettiğini öğrendik.

 

bulancakhaber. net’in haberi sonrasında bir anda Neşe için Almanya’dan Emine Türk, Trabzon Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ın ortaklaşa kararı ile bir anda Almanya-Trabzon ve Bulancak arasında köprü kurulmasına neden olmuştu. Neşe Aygün ve ailesi için imkansız olan sağlık seyahati bir anda özel bir programla kendisini bekleyen sağlık ekibi ve Trabzon’da beklenen misafir olarak gerçeğe dönüştü.  bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın Engelliler haftası ve Anneler Günü’nün aynı hafta olması sebebiyle tanıdığı Aygün ailesinin içinden çıkılmaz sorununa ortak olmuş ve bunu en iyi bir şekilde internet gazetesinde paylaşarak sesini duyurmuştu. İşte tam bu nokta da daha önceden de Neşe’ye yardımcı olan ve bulancakhaber.net’i takip eden Almanya’dan Emine Türk hemen bir program yaparak Trabzon Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ile aynı düşünce içinde buluştular. Bir anda sessiz çığlık çığa dönüşerek Almanya-Trabzon ve Bulancak arasında köprü kurularak sağlık adına insanlık adına bir çalışma başlatıldı.

 

 

 

14.05.2017 Pazartesi günü yaptığımız haber ses getirmiş ve yardım eli ilk önce Almanya’dan Emine Türk ve ardından Trabzon Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’dan gelmesi bizleri çok mutlu etti. bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Neşe Aygün’ün sağlık sürecini takip edeceğini ve siz değerli okuyucularımıza paylaşacağımız duyururuz.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Neşe Merhaba ; Ben Trabzon Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız Seni Çarşamba sabahı evinden alıp hastaneye ben götüreceğim bulancak haber giresun haber bulancak bulancak mehmet yaşar emine türk
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi