Oğuzhan Ünal Ada Loft Aparts adıyla hizmet verecek.

Müşterileri maviyle kucaklaşıp yeşile sırtını dayayacak!..
Bu haber 2017-05-09 21:55:37 eklenmiş ve 2767 kez görüntülenmiştir.

Bölgemizde küçüklü büyüklü otel işletmeciliği her geçen gün talepleri karşılamak adına büyüdüğü ve aranan yerler olmaya başladığı  görüldü. 

 

 

İşte tam bu nokta da Karadeniz sahil yolu üzerinde Bulancak Talipli Köyü sınırları içinde Giresun istikametinde bulunan Ada Loft Aparts dikkatlerini üzerine çekti. Şehir merkezinin hemen yanı başında Karadeniz sahilini kucaklayan sırtını yeşile yaslayan Ada Loft Aparts müşterilerinin unutamadığı ve kendi evleri gibi kullanıldığı işletme olarak karşımıza çıktı. İşletmeciliğini Bulancak’ın sevilen ismi yüzü genç girişimci Oğuzhan Ünal’ın yaptığı Ada Loft Aparts butik otel olarak da adlandırıldığı başarılı bir işletme olarak karşımıza çıktı.  

 

Bölgemizde kurulduğu ilk günden bu güne özellikle Karadeniz sahilinde firma yetkililerinin özel uğrak yeri olarak bilinen ve tercih edilen Ada Loft Aparts misafirlerinin Karadeniz deki evi olarak gösteriliyor.  Zamanın gerektirdiği değişimi kendi prensiplerine dayanarak gerçekleştiren otelin modern ve mimarı yapısı dokusu ile siz değerli müşterilerini bekliyor. Her türlü ihtiyacı düşünülerek tasarlanmış küçük ama turistik konforu ile bir butik otel görünüşünün ötesinde karşılaştık.  Ada Loft Aparts eviniz gibi sıcacık, samimi hizmeti ile dikkatleri üzerine çekiyor.  Bu konuda da eğitimli ve deneyimli personeli amacının sadece konaklamanızı sağlamak değil, kendi evinizdeki huzuru sizlere sunmak olduğunu açıklayan İşletme sahibi Oğuzhan Ünal Talipli Köyü sınırlarında bulunan otelin önümüzde ki günlerde adından daha da çok söz ettireceğini belirtti. Ada Loft Aparts 16 odası 35 yataklı olup klimalı, alttan ısıtmalı her bir odasının Karadeniz’i kucaklayan görüntüsü geniş ferah odaları ile 24 saat sıcak ve internet hizmetlerini sunan işletme olarak gösteriliyor. İşletme sahibi Oğuzhan Ünal Aparts’in tercih edilmesinin tesadüf olmadığı söyledi. Bu kapsamda bölgemize gelen ve geçiş güzergâhı olan sahil yolunda Ada Loft Aparts yerini aldı. Daha önceden konaklayanların  memnun kaldığı ve bu vesile ile birçok kişiye Karadeniz’de konaklanacak en uygun ve en güzel yer olarak gösterildi.  Ada Loft Aparts l’in hemen altında ki Karadeniz’de lezzet durağı olarak gösterilen Balık Lokantası ile bir bütün olduğu gelen müşterilerinin unutamayacakları konaklamalarına lezzet eşliğinde olacakları belirtildi.  

 

 

 

 

Öte yandan Ada Loft Aparts altında işletmeciliğini bu zaman kadar Oğuzhan Ünal’ın bizzat kendisinin yaptığı Balık Restoran’ı otel işlerine daha çok zaman ayırması ve Turizmde Otel alanında yeni yatırımlarla büyüme kararı aldığı için bu işte uzman ve neredeyse Türkiye’ye balık borsasını tutan Aydın Balıkçılık sahibi Murat Önal’a devrettiğini açıkladı. Bu zaman kadar başarıyla devam ettirdiği ve otel ile birlikte sürdürdüğü Balık restoranını Aydın Balıkçılığa bırakarak şimdiye kadar kendilerine desteğini esirgemeyen tüm eş, dost, akraba ve tüm saygıdeğer müşterilerine sonsuz teşekkürlerini iletti. 

 

 

ETİKETLER : Oğuzhan Ünal Ada Loft Aparts adıyla hizmet verecek Müşterileri maviyle kucaklaşıp yeşile sırtını dayayacak !.. bulancak haber giresun haber bulancak giresun aydın balık murat önal
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi