Dünya markası olan Apple'n Türkiye'deki en yaygın ve yetkili mağazalar zinciri olan PUPA Bulancak'ta


Bu haber 2017-05-07 23:33:35 eklenmiş ve 3192 kez görüntülenmiştir.

Dünya markası olan Apple'n Türkiye'deki en yaygın ve yetkili mağazalar zinciri olan PUPA'nın mali işlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CFO) Bulancak'ta...

 

7 şehirdeki 11 mağazasıyla Türkiye'nin yaygın Apple yetkili mağazaları olan PUPA Genel Müdür Yardımcısı (CFO) Bulancaklı Hemşehrimiz İbrahim Patar Bulancak’ta ailesini ziyaret ederek özlem giderdi. 

 

PUPA ; deneyimli kadrosu, mağazaları ve yetkili teknik servisleri ile tüm kurumsal ve bireysel Apple kullanıcılarına özel çözümler sunan, Türkiye'deki en yaygın Apple  yetkili mağazalar zinciridir.                        

 

PUPA Bilişim Hizmetleri Ticaret A.Ş. Mali İşler Genel Md. Yrd. İbrahim Patar Bulancak TRT Yurt Temsilcisi aynı zamanda bulancakhaber.net Yayın Sahibi Mehmet Yaşar ve eniştesi Barbaros İlkokul'u emekli öğretmenlerinden Kemal Kasap ile görüntülendi.

 

Rahmetli Ali ve merhume Cezime Patar’ın oğlu PUPA Bilişim Hizmetleri Ticaret A.Ş. Mali İşler Genel Md. Yrd. İbrahim Patar,Bulancak Elmasım Fındık işletme sahibi Elmas Aşar ve Patar Kadayıf sahiplerinden Ersin Patar’ı ziyaret etti. Apple Premium Reseller Pupa üst düzey yetkililer için,bölgemizin ürünlerden fındık ve kadayıf alan İbrahim Patar,Mehmet Yaşar ve Kemal Kasap eşliğinde yapılan ziyaretlerde eski günler anıldı ve özlem duyduğu memleket havasını kısa bir süreliğine de olsa yaşamanın huzuru içinde bir gün geçirdiği görüldü. Öte yandan Hemşehrimiz PUPA Bilişim Hizmetleri Ticaret A.Ş. Mali İşler Genel Md. Yrd. İbrahim Patar bundan sonra bölgemizle ilgili haberleri bulancakhaber.net’i takip edeceğini de sözlerinin arasında belirtti.  

 

 

Ordu Giresun havaalanın hayata geçmesiyle birlikte bölgemize memleketine ve sevdiklerine daha fazla zaman ayırmaya çalışacağını söyleyen Patar, Yaşar ile tanışmasının da kendisini memnun ettiğini söyledi.

 

 

 

ETİKETLER : Dünya markası olan Apple'n Türkiye'deki en yaygın ve yetkili mağazalar zinciri olan PUPA bulancak'ta Genel Müdür Yardımcısı (CFO) Bulancaklı Hemşehrimiz İbrahim Patar kemal kasap barbaros ilkokulu b
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi