Bulancak BST ile Hatay KSM köprü kurdu.

Çizgi film karakteri Şirinler çocuklara unutamayacakları bir gün geçirdiler.
Bu haber 2017-05-07 18:41:44 eklenmiş ve 1870 kez görüntülenmiştir.

Hatay Antakya’da çocuk oyunları denilince akla ilk gelen grup olarak gösterilen Kumbara Sanat Merkezi Bulancak’ta da BST’nun organize ettiği oyunla çocukların gönüllerine girdi.

 

Türkiye genelinde birçok il ve ilçelerde çocuklara tiyatroyu sevdiren ve onlarla kucaklaşan ekip Giresun Bulancak’ta bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı. Küçük tiyatro severeler kadar velilerinde büyük beğenisini kazanan tiyatro oyuncuları Bulancak’ta tiyatro seyircisinin bilinçli ve bilgili olduğunu gördüklerini açıkladılar. Gördükleri ilginin kendilerini son derece memnun ve mutlu ettiğini ifade eden KSM Genel sanat Yönetmeni Hamza Ölmez, Bulancak Sanat Tiyatrosu’nun var olduğu ve 30 yıldan bu yana perdelerini hiç kapatmayan bir ilçede oyun oynamalarının kendilerini oldukça mutlu ettiğini açıkladı.  Hatay KSM Genel sanat Yönetmeni Hamza Ölmez ve beraberinde ki KSM oyuncuları Melek Kanbur Sedat Aslan, Hasret, Burak Ölmez ve Zinar Ok Bulancak Sanat Tiyatrosu Yöneticilerinden Harun Gündoğdu’nun daveti ve organizasyonu üzerine ilçemize geldiklerini çocukların unutamayacakları kadar kendilerinin de unutamayacağı bir oyun ortaya çıkarttıkları ifade ettiler. Bulancak’tan oldukça mutlu ayrıldıklarını dile getiren KSM oyuncuları Tiyatro Sanatçılarının bu kadar bilinçli ve güzel bir seyirci topluluğu olduklarıı için çok şanslı olduğunu vurguladılar.

   

Hatay KSM’nın perdeye koyduğu Şirinler çizgi film karakterlerinin bire bir oyuncular tarafından sergilendiği kostümlü-müzikli-dekorlu interaktif bir gösteri olduğu açıklandı. Şirin Baba, Şirine, uykucu, obur, Gargamel ve Azman’ı canlandıran KSM oyuncularının sahneye taşıdığı oyun 45 dakika olup öncesinde ve sonrasında Palyaço etkinlikleriyle desteklenerek çocukların sıkılmadan eğlenerek yaklaşık 1saat sahnede unutamayacakları bir performans gösterdiler.

 

 

 

Hatay KSM’nin oyununa Bulancak’a Diyarbakır’dan misafir olarak gelen Elif ve kızı Hümeyra Gültepe, Melis Aydemir, Ömer Pamir ve Asya Yaşar HKSM topluluğu ile oyun sonrası birlikte sahnede hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

 

  

 

 

ETİKETLER : Elif kızı Hümeyra Gültepe Melis Aydemir Ömer Pamir Asya Yaşar bulancak haber giresun haber harun BST gündoğdu Bulancak BST ile Hatay KSM köprü kurdu Çizgi film karakteri Şirinler çocuklara unutamayaca
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi