Ada Oto Yıkama Kuaförü’nde arabanız bayan eline teslim ediliyor.

Her ne kadar erkek işi olarak görülse de, biz kadınların daha güzel yapıyor bu işi…
Bu haber 2017-04-28 18:53:18 eklenmiş ve 3168 kez görüntülenmiştir.

Giresun Bulancak’ta Ada Oto Yıkama Kuaföründe erkek işi denilmesine rağmen oto yıkamacıda ev temizliği gibi ince detaylı bir şekilde araçlarınızı iç ve dış temizliğini Hatice hanımın elleriyle tertemiz parlatıyor.  

 

Bulancak İsmet Paşa Mahallesi Gıcıklı Köprüsünün hemen yanında Ada Oto Yıkama Kuaförü’nde çalışan Hatice hanım araçlarınızı ilk günkü gibi temizlediği objektiflerimize böyle yansıdı. Genel olarak dış yıkamayı işletme sahibi Arslan Ada’nın yaptığı iç temizliği ince detaylı bir şekilde Hatice hanımın ağırlıkla yaptığı iş yerinde müşterilerinin oldukça memnun olduğu ve bir sonra ki temizlik için randevu aldıkları öğrenildi. Arabasına titiz ve ince işçilik isteyenlerin uğrak yeri olan temizlik düşkünleri için Ada Oto Yıkama Kuaförü siz değerli müşterilerini beklediklerini açıkladılar. Ada Oto Yıkama Kuaförü her ne kadar erkek işi olarak anılsa da oto yıkama işinde ne kadar iyi olduğunu yaptığı temiz araçları teslim ettiği araç sahiplerinin memnuniyeti ve güveni ile arabanızı en ince temizlik yapılarak teslim ettiklerini açıkladılar. Müşterilerinin memnuniyet ve takdirleri ile Ada Oto Yıkama Kuaförüne güvenip gelenlere, destek verenlere teşekkür eden işletme sahibi Arslan Ada iç detay yıkama işlerini özel olarak Hatice hanım tarafından yapıldığını açıkladı.

 

Temizlik işi incelik ister. Temizlikten erkekler anlamaz diye bir şey demiyorum ama doğanın yapısından dolayı bayanlara özel bir tabiri var ve o da yaptığımız işlerle doğruluyoruz. İşinden oldukça memnun olduğunu ifade eden Hatice hanım, “her ne kadar erkek işi olarak görülse de biz kadınların daha güzel yapıyor bu işi diyerek gelen müşterilerimiz yaptığımız ince detay araç içi temizliğimiz den oldukça memnun kalıyor” dedi.

 

 

 

ETİKETLER : Ada Oto Yıkama Kuaförü’nde arabanız bayan eline teslim ediliyor Her ne kadar erkek işi olarak görülse de biz kadınların daha güzel yapıyor bu işi bulancak haber giresun haber giresun bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi