Yetkilileri göreve davet ediyoruz. Bu sayede Okul ve Halk Eğitim önü çok rahatlayacak

İşte çözüm; bu alan mutlaka açılmalı ve kullanılmalı
Bu haber 2017-04-27 21:34:22 eklenmiş ve 1259 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Barbaros İlkokulu ve Bulancak Halk Eğitim Merkezi arasında kalan adeta gizli bir şekilde atıl durumda kullanılmayan boş alanın otopark olarak kazanılması gerekiyor.

 

 

bulancakhaber.net olarak defalarca haber yapmış ve Barbaros İlkokulu ile Halk Eğitim Merkezinin önünün öğrencilerin rahat ve güvenli bir şekilde okuluna gidemediklerini siz değerli okuyucularımızla paylaşmıştık. Edinilen bilgi ışığında böylesi atıl bir yerin olduğunu öğrendiğimiz de hemen olması gereken çalışmanın ve kamuda çalışan personelin otoparkı olarak gizli olan kapatılan bu alanın kazanılması gerektiğini siz yetkililere göstermek istedik.

 

Barbaros İlkokulu ve Halk Eğitim Merkezi arasında kalan okul bahçesi altının boş olduğu fakat alanın hangi sebeple kapatıldığını öğrenemediğimiz ve kapatılan alanın görüntüsüne a şahit olduk. Fotoğraf karesinde sizin de gördüğünüz okul bahçesinin altında gizli kalan ve kapatılan sadece pencerelere havalandırması bırakılan boş olduğu öğrenilen alanın açılmasını istiyoruz. Yalnızca kamuda çalışanların araçları için araç geçecek şekilde bir kapı yapılması gerektiğini belirtiriz. Şayet bu çalışma yapılırsa her iki kurumun çalışanları adına otopark yapılabileceği ve bu sayede çevrenin ve kurum binalarının girişleri rahatlayacağı görüldü. Bu çalışma için Bulancak kaymakamı Niyazi Ulugölge, Milli eğitim Müdürü Şenel Bulut ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ı göreve davet ediyoruz.

 

 

 

bulancakhaber.net’ın gizli kalan ve kapatılarak var olan boş alanı bir an önce açılmasını istiyoruz. Böylelikle çocuklarımız okullarına daha güvenli gideceklerdir. 

 

ETİKETLER : Bulancak kaymakamı Niyazi Ulugölge Milli eğitim Müdürü Şenel Bulut ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar İşte çözüm ; bu alan mutlaka açılmalı kullanılmalı Yetkilileri göreve davet ediyoruz Bu saye
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi