Hem canımızı hem de malımızı onlara emanet ediyoruz.

Giresun SS 138 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi şoförü Şükrü Öztürk.
Bu haber 2017-04-25 18:42:17 eklenmiş ve 1649 kez görüntülenmiştir.

Giresun SS 138 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi şoförleri yolcularının can güvenliğini korudukları kadar müşterilerinin eşyalarını da sahip çıktıkları görüldü. 

 

 

Dünya da ve ülkemizde toplu taşıma araçlarında yolcuların birbirinden ilginç eşyalarını unuttukları veya düşürdüklerini birçok kez haberlerde duymuştuk. Bugün bu olaylardan bir tanesine bizzat şahit olduk. İşte böylesi bir olaya tanık olan bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Giresun da SS 138 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine bağlı araçta yapılan anonsta yolcunun tablet unuttuğu anonsuna kulak vermiş ve dikkatlerimizi çekmişti. Unutan ya da düşüren kişi için üzülmüş yapılan anonsa ister istemez şahit olmuştuk. Anonsta tablet düşüren ya da unutan yolcu var mı anonsunun hemen ardından Giresun SS 138 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi şoförlerinden Şükrü Öztürk’ün aracında cevap geldi. Giresun SS 138 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi şoförü Şükrü Öztürk aracında tablet bulduğunu tableti valilik karşısında kalkış noktasına bıraktığı anonsu üzüntüyü bu sefer sevince dönüştürdüğüne ve o anda aracın içinde ki diğer müşterilerinin yüksek sesle ne ahlaklı ne kadar dürüst şoförleriniz var sözleri yerini aldığına şahit olduk.  Dolmuş aracında kısa süreliğine yaşanan bu olay karşısında araçta bulunanlar bir anda mutlu olmuş sanki tabletini kaybeden ben ve bulan ben olmuştuk. Daha sonra başka bir anonsta tabletini unutan kişinin araçlarda telaşlı bir şekilde tabletini aradığı öğrenmiş ve kendisine tabletinin dolmuş kalkış noktasından olduğunu söyledikleri anonsu ile mutluluğumuz bu kez artmış ve o anda ki araç sürücüsüne bu can güvenliğimiz kadar eşyalarımıza da sahip çıkmalarına çok teşekkür ettik. Basın kimliğimizi göstererek dolmuş kalkış noktasına gitmek istediğimizi bildirerek şoför kardeşimizin canımıza ve eşyalarımıza verdiği önemi ve ahlakı haber yapmak isteğimizi belirttik.

 

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Giresun SS 138 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Valilik yanında ki kalkış noktasına giderek tablet ve sırasını bekleyen şoförlerin tablet cihazını sahibine vermek üzere birbirine devreden çalışmaya tanık olduk. Giresun SS 138 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi kalkış noktasında sırası gelen şoförlerin tablet sahibi gelip alacak diyerek diğer arkadaşlarına teslim ettiler. Şoförlerin ahlaklı ve dürüst olduğu kadar da vicdanlı davranış hareketleri canımızı emanet ettiğimiz kadar malımızı da güvenle emanet edebileceğimizi gösterdiler. Giresun Bölgesinde ki tüm şoförlerimizin aynı şekilde güvenli olduğu gibi sadece canımızı teslim etmediğimizi aynı şekilde malımıza da aynı hassasiyeti ve aynı zihniyetle hizmet verdiklerini biliyoruz.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Giresun da SS 138 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine bağlı hizmet veren Şükrü Öztürk gibi şoförlerin çok olduğu biliyoruz. Amma Giresun genelinde aralarında birkaç tane buhizmet sektöründe çalıştırılmayacak kadar rahatsız olan sözde kendilerini şoför olarak gören kişilere de direksiyon veren yetkilileri bu birkaç kişiyi mutlaka incelemeye almalarını direksiyon vermemelerini diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

 

ETİKETLER : Hem canımızı hem de malımızı onlara emanet ediyoruz Giresun SS 138 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi şoförü Şükrü Öztürk bulancak haber giresun haber valilik
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi