23 Nisan’da alkışlar Bulancak Gazi Ortaokulu’nun

Bulancak’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Düğün Salonu’nda kutlandı.
Bu haber 2001-01-02 18:17:38 eklenmiş ve 2531 kez görüntülenmiştir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  Türkiye'nin dört bir yanında  coşkuyla kutlandığı gibi Bulancak’ta da ilk defa bir Düğün Salonu’nda kutlandı.

 

 

Giresun Bulancak Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla  başlayan tören daha sonra Bulancak’ta ilk defa bir düğün Salonu’nda kutlaması nasıl olacak dedirtti. Fakat Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ilçe programını verdiği Bulancak Gazi Ortaokulu yaptığı program ile küçük salona adeta Türkiye’yi sığdırdığı ve çok güzel bir program hazırladıkları görüldü.

 

 

Bulancak Gazi Ortaokulu ilçe 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları içerisinde özellikle okulun Özel Eğitimli Öğrencileri Caner Çağrıcı ve Aytekin Yıldız’ın okuduğu şiirle adeta büyülediler. Gazi Ortaokulu Özel Eğitimli Öğrenciler Sınıfı öğrencilerinden Caner Çağrıcı ve Aytekin Yıldız sınıf öğretmenleri Nurcan Aydoğan ve Serkan Türksever ile birlikte sunumu duygulu anların yaşanmasına da neden oldu.  

 

 

Programın niteliği ve içeriği oldukça sevkli ve eğlenceli olduğu kadar Türkiye’yi bölgelerinin halka oyunları, folklor ve yöresel oyunları ile tanıtması oldukça başarılı sunuldu. Akış sonrasında bölgeleri birleştirerek Türkiye Haritasını ortaya çıkaran öğrenciler eğlenceli ve bilgilendirici bir program sunmanın mutluluğunu yaşadıkları görüldü. Programda, Sosyal ve Kültürel alanda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. Daha sonra, öğrenciler tarafından şiirlerin okunarak çeşitli gösteriler düzenlendi. Program dans ve folklor gösterileri beğeniyle izlendi.

 

 

 

Yapılan programda adeta Türkiye’yi Bulancak Anılar Düğün Salonu’nun küçük salonuna sığdıran Gazi Orta Okulu bütün olumsuzlukları da böylece oradan kaldırdığı görüldü.

 

 

 

Bulancak Anılar Düğün Salonu’nda yapılan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü şenel Bulut, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör ve daire müdürleri ile mülki amirlerin katıldığı görüldü. Anılar Düğün Salonu’nda yapılan ilçe programına adeta Gazı Orta Okulunun öğrenci velilerini dahi alamayacak bir salonda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sona erdi. 

 

 

 

 

ETİKETLER : 23 Nisan da alkışlar Bulancak Gazi Orta okulu Bulancak’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı Düğün Salonunda kutlandı bulancak haber giresun haber niyazi şenel bulut orhan güngör ulugölge
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi