Âb-ı Hayat Derneği’nden örnek çalışma

İhtiyaç sahibi ve öğrenciler yararına kermes.
Bu haber 2017-04-20 21:25:08 eklenmiş ve 1347 kez görüntülenmiştir.

Her yıl geleneksel olarak Bulancak Âb-ı Hayat Derneği öğrenci ve ihtiyaç sahipleri yararına tertip edilen kermes 18 Nisan 2017 Salı günü Bulancak Adliye Çeşmesi Karşısında bulunan iş yerinde gerçekleşti.

 

 

 

Bulancak Âb-ı Hayat Derneği’nin Geleneksel 10. Kermes açılışı Dernek Başkanı Ahmet Murat Yücel'in açılış konuşması ile başladı. Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Karakol Komutanı Cihan Gültekin, İlçe Milli Eğitim Müdür Şenel Bulut ve Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem’in katılımlarıyla gerçekleşti. Âb-ı Hayat Derneği’nin Geleneksel 10. Kermes açılışına davetli ve misafirlerinde katıldığı bir program olarak karşımıza çıktı.   Kermes ’in açılış kurdelesini protokolün kestiği programda el emeği göz nuru birçok ürünlerle marifetli hanımların hazırladığı ürünler kermes yararına satıldığı ve elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi ve öğrencilere yardım amaçlı tertip edildiği açıklandı.

 

 

 

Çok sayıda protokol ve dernek üyelerinin katıldığı açılışta Hanımlar el emeği göz nuru hazırladığı ürünler görülmeye ve tadılmaya değer olarak gösterildi.  

 

 

 

 

 

ETİKETLER : bulancak haber giresun haber Âb-ı Hayat Derneği’nden örnek çalışma İhtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge Karakol Komutanı Cihan Gültekin İlçe Milli Eğitim Müdür
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi