USTA KASAP ET ŞARKÜTERİ’nde Her gün İşkembe çorbası ve özel yapma sucuk

Ertuğrul Usta asırlık aile mesleğini eşi ile birlikte sürdürüyor.
Bu haber 2017-04-14 19:59:01 eklenmiş ve 2273 kez görüntülenmiştir.

Giresun Bulancak’ta kasaplık mesleğini ailecek kardeşiyle beraber severek ve isteyerek yapan Ertuğrul Usta dedelerinden kalma olan mesleklerinde en büyük destekçilerinin babaları kasap Mustafa ve eşi Gülhan Usta olduğunu ifade etti.

 

 

Asırlık aile mesleğini eşi Gülhan usta ile sürdüren her geçen gün geliştiren ve adeta da bölgemizde marka haline getiren Ertuğrul Usta dededen babaya ve kendisine geçtiğini söylediği kasaplık mesleğini bulancakhaber.net’e anlattı.  Giresun’da babasının açtığı ve bir diğer kardeşinin işlettiği Giresun Emniyet Kasabının sahibi Kasap Mustafa Usta tüm ailesine ulaşan bir meslek olarak devrettiği öğrenildi. Ertuğrul Usta’nın yeni açtığı ve adını USTA KASAP ET ŞARKÜTERİ olarak adlandırdığı işletmesi Bulancak eski site ekmek fırınının hemen yanında hizmete girdiği objektiflerimize böyle yansıdı. Ayrıca kendi yetiştirdikleri ve çok iyi tanıdıkları büyük baş hayvan yetiştiricilerin den et alan Usta ailesi mesleğinde uzun yıllardır bu işi yapmanın ayrıcalığını yaşadıklarını açıkladılar. Kasap mesleğini bir üst düzeye çıkararak hem satış hem de iş yerinde hazırlanan köfte, biftek ızgara çeşitleri ile pişirerek adeta lezzet durağını iş yerine taşıdıklarını gösterdiler.

 

 

 

Usta ailesi bireylerinin Giresun ve Bulancak’ta birçok nokta da iş yeri olduğu Ertuğrul Usta’nın eski Site Ekmek fırınının hemen yanında hem satış hem de aynı ortamda kendin pişir kendin ye veya isteğe bağlı olarak sizlere hizmet edilecek bir ortam sundukları görüldü. USTA KASAP ET ŞARKÜTERİ’nde temizlenmiş işkembe, tavuk çeşitleri, et çeşitleri ve önümüzde ki günlerde her gün işkembe çorbası satışı yapılacağı bununla birlikte aynı şekilde her daim ızgara çeşitleri ile bölge halkına hizmet verecek olmanın heyecanı içinde oldukları görüldü. Özellikle kendileri karışımları ve özel yapımı ile el yapımı sucuk taleplerinin yoğun olacağı ezber bozacağı görüldü.   

 

 

 

Öte yandan Ertuğrul Usta’nın yeni devraldığı işletmeyi önümüzde ki günlerde yeni tertemiz yüzü ile müşterileriyle buluşacak olmasının heyecanı işinde oldukları belirtildi. Usta en büyük yardımcısının ise Bulancak Halk Eğitim Merkezi Öğretmeni olan eşi Gülhan Usta olduğunu da sözlerine ekledi.

 

 

 

 

ETİKETLER : Ertuğrul Usta asırlık aile mesleğini eşi ile birlikte sürdürüyor USTA KASAP ET ŞARKÜTERİ Her gün İşkembe çorbası ve özel yapma sucuk gülhan bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi