Bulancak Belediye Başkanlığını “Tebrik ederiz”

İşte olması gereken ve doğru olan bir çalışma…. Sadece açıklama şekli ve yeri yanlış.
Bu haber 2017-04-07 20:47:39 eklenmiş ve 4102 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Sakarya Caddesi üzerinde, Osman Gedikali Caddesi üzerinde, eski Cezaevi mevkii üzerinde, Hacı Hafız Kurtoğlu Meydanı çevresinde, Acısu yolu üzerinde ve daha birçok şehir içinde bulunan köy duraklarının yeni yapılan otoparkta toplanacak olması bu zamana kadar yapılan en doğru ve en güzel çalışma olarak karşımıza çıktı.

 

 

bulancakhaber.net’in Facebook’ta Bulancak Belediyesi Zabıta Müdürü Atay Korkmaz’ın sayfasında gördüğümüz ve doğru alınan bir karar olarak gördüğümüz köy duraklarının bir araya toplanacak olması ve şehir içinde büyük bir rahatlama sağlayacak olan çalışma ancak bu kadar doğru olur dedirtti.

 

 

Atay Korkmaz’ın Facebook’ta yayınlanan yazısını siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz. Bir taraftan da üzülüyoruz. Neden böylesi güzel bir çalışma basın açıklaması yapılarak açıklanmıyor diye. İşte o facebook tesadüfen gördüğümüz ama çok doğru bir kararın yazısı.

 

 

 

Atay Korkmaz2 yeni fotoğraf ekledi.

 

 

“Hükümet Caddesi üzerinde Köy dolmuslarimızın bir bölümü (Dükkan boğazından doğu tarafindan kalkanlar)ile Güzelyalı,Pazarsuyu-Bük ve Şemsettin hatları pazartesi gunü itibari ile belediyemizin yeni yaptigi Emniyet onundeki kapali otoparkimizdan kalkacaklardir.igililerin bilgisine...

 

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak Belediye Başkanlığını Tebrik ederiz İşte olması gereken ve doğru olan bir çalışma …. Sadece açıklama şekli ve yeri yanlış bulancak haber giresun haber atay korkmaz
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi