Önce Atatürk Caddesi’ni çift yönlü açın…

Eski Tuğla Fabrikası’ndan Fatoğlu Fabrikası’na kadar olan 15 Temmuz ve Millet Caddesi’ni çift yön yapın.
Bu haber 2017-04-05 20:31:58 eklenmiş ve 1842 kez görüntülenmiştir.

Bulancak genelinde ara ve ana caddeleri yönlerine göre ve istikametine göre yeni yön levhalarıyla birlikte adları verilen birbirinden değerli insanların isimleriyle yeniden yazılarak ve işaretleme yapılarak silbaştan yenilenmelidir.  

 

 

Bulancak Belediye Başkanlığı’nın “HALKIMIZA SORUYORUZ, BİRLİKTE KARAR VERİYORUZ!
SENİN CADDEN, SENİN TERCİHİN!” sloganını bir kenara koyup ilçe trafik komisyonunu ilçe Trafik Büro Amirliğini ve bu konuda uzman olan şehir plancıları ile birlikte Bulancak’ın şehir içi yol haritasını çıkartmak gerekmektedir. Sizce modern bir görünüm kazanan Yeni Hükumet Caddesi araç trafiğine kapatılarak yaya trafiğine açılmalı sözleri mi doğru olacaktır. Yoksa trafik akışıyla yaya ile trafiğin hiç sıkışmadan akıcı olanı mı modern olarak görülecektir.  

 

Oysa Bulancak Belediye Başkanlığı’nın eski Cemal Gürsel yeni 15 Temmuz Millet Caddesi’ni çift yön yaparak Bulancak trafiğini rahatlatacak ve Bulancak genelinde ki tüm paralel yollarla ara yolları yönlerine göre sil baştan yenilerse inanın Bulancak’ın trafik sorunu ortadan kalkacaktır. Aynı şekilde Bulancak Duble yol ile tek şehir merkezine giren iskele mevkiinde ki kavşaktan Atatürk Caddesi yoluna giriş ve çıkış yapılarak sorun ortadan kalmış olacaktır. Bulancak’a giriş ve çıkış sorun olmaktan çok mutlaka uğranılan bir yerleşim ve yaşanılası bir yer olarak Bulancak gösterilecektir.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Bulancak şehir içi dolmuş araçları şoförleri ile birebir yaptığı ve düşüncelerini aldığı Hükümet Caddesi’nin trafiğe kapatılmaması gerektiğini büyük bir çoğunluğunun söylediklerini açıkladı. Ancak 15 Temmuz- Millet Caddesi gidiş ve geliş olarak yapılırsa bu caddenin trafiğe kapatılması sorun olmayacaktır. Aksi takdirde şehir için Dolmuş şoförleri olarak bu uygulamada kesinlikle tek yön olarak devam edilmesi gerekmektedir dediler. Bu çalışmanın da işinde uzman olan ve yolların akışına göre yön verecek trafik ekipleri ve şehir plancılarının ortaklaşa çalışması olmalıdır.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Önce Atatürk Caddesi çift yönlü açın Eski Tuğla Fabrikası’ndan Fatoğlu Fabrikası’na kadar olan 15 Temmuz ve Millet Caddesi’ni çift yön yapın bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi