Erdoğan Ticaret’ten Bulancak’a özel fiyat

Erdoğan çiftti bölgemizde iş istihdamı sunmanın ayrıcalığını yaşıyorlar.
Bu haber 2017-04-04 19:55:39 eklenmiş ve 3206 kez görüntülenmiştir.

Merkezi Bulancak’ta bulunan Bulancak Erdoğan Ticaret ilçe genelinde iki şubesi Giresun’da da farklı yerlerde şubeleri bulunan bacasız sanayi olarak adlandırılıyor.

 

 

Bulancak Erdoğan Ticaret işletme sahipleri Nermin ve Ahmet Erdoğan çiftti bölgemizde her zaman en uygun kömür, tüp ve su satışlarıyla dikkatleri üzerine çekmiş bölgemizde adeta halkı kollayan ve halktan yana olan fiyat politikası ile sürekli gündem ve sürekli yükselen abone sayısı ile farkını ortaya koymuştur. Erdoğan Ticaret bölge halkının kışın kömür konusunda sıkıntı çekmemesi için işletmesine yazın müşterilerine kömür satışı yaparak kömürün en uygun olduğu zamanlarda ihtiyaçları oranında kömür almalarını sağlayan bir işletme olarak gösteriliyor. Haziran  ayının ortasında daha yaza yeni girdiğimiz zamanlarda ekibiyle birlikte günde en az 4-5 tır kömür getiren ve onları müşterilerine ulaştıran Bulancak ve Giresun Erdoğan Ticaret işletme sahipleri Nermin ve Ahmet Erdoğan, “her sezon olduğu gibi kışın bölge halkının kömür almada mağdur olmayacak şekilde bir sistem oluşturduk” dediler.

 

 

 

Bulancak ve Giresun Erdoğan Ticaret işletme sahipleri Nermin ve Ahmet Erdoğan Bu düşünce ile bölge halkını sadece kömür de düşünmüyor aynı şekilde en temel ihtiyacımız olan mutfak ta tüpümüzü de düşünüyorlar. Şu günlerde 86 TL den satışı yapılan tüp için Erdoğan Ticarette tüp fiyatını 65 TL’ye düşürdüler.  Nermin ve Ahmet Erdoğan çiftti vatandaşların kömür ihtiyacını karşılayabilmek için tonlarca kömürlerini sezon biter bitmez karşılarken aynı şekilde de tüp fiyatlarında da en dip fiyatı vererek bölge halkının yanında olduğunu gösterdiler.  

 

 

Öte yandan Erdoğan Ticaret’in şubeler sorumlusu Hülya Aslan geçen dönem muhtarlık seçimlerinde Bulancak halkımızın mutfak tüpünün fiyatını en alt fiyata çektirmiş ve büyük takdir görmüştü. Bu çalışmasını hem işletme sahipleri hem de bölge halkı tarafından büyük bir mutluluk yaşatmıştı. Dolayısıyla aynı şekilde yine tüp fiyatını en alt fiyata çekerek 65 TL olduğunu açıkladılar. Aynı şekilde bir diğer ürünleri olan kömür fiyatını da 22 TL’den 16’TL’ye çekerek adeta şu anda yok sattıklarını bulancakhaber.net’e açıkladılar.

 

 

Erdoğan Ticaret Bulancak ve Giresun’da ki mağazalarında satışı yapılan ürünleri halktan ve haktan yana yapmanın huzurunu, mutluğunu bölge halkıyla paylaştıklarını açıkladılar. İşletme sahipleri Nermin ve Ahmet Erdoğan çiftti bölgemizde iş istihdamı sunmanın da ayrıcalığını yaşadıkları görüldü. Tüm bunlara ulaşmak içinde sadece 300 00 24 veya (0454)  318 14 24 telefon numaralarını aradığınızda ulaşabileceğiniz açıklandı.

 

 

 

ETİKETLER : Erdoğan Ticaret’ten Bulancak özel fiyat Erdoğan çiftti bölgemizde istihdamı sunmanın ayrıcalığını yaşıyorlar bulancak haber giresun haber şermin nermin ahmet hülya aslan
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi