Adı Güzelyalı ama dertli mi dertli!

Bir taraf eğitim yuvası bilgi dağıtıyor bir taraf ise ticarethane zehir saçıyor…
Bu haber 2017-04-04 16:14:38 eklenmiş ve 1385 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Pazarsuyu Güzelyalı Mahallesi Dede Hışır Caddesi üzerinde ki özel fabrikanın atıkları bazen maviye bazen de yeşile karıştığı objektiflerimiz yansıdı.

 

 

Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun hemen yanında ki fabrikanın atıkları denize veya yeşile karıştığı bölge halkı tarafından adeta sesiz çığlık olarak nitelendirildi. Çünkü tüm yapılan yazılı ya da sözlü şikayetler hep havada kaldığı için hiçbir yetkilinin soruna el atmadığı öğrenildi. Bu konuda yetkililerin ve özellikle Çevre ve Sağlık il ve ilçe Müdürlüklerinin yaşananlara kayıtsız ve sessiz kalışı güçlüden sermayeden yana olan dokunulmazlığın sonucu insan sağlığını doğayı yok eden zehir akan görüntüyü görmezden geldikleri öğrenildi.

 

 

Daha önceden de Bulancak Büyük Limanına akan atıkları defalarca haber yapmış ve yetkililerin hiçbir sorun yokmuşçasına ve güçlüden yana olan tavırları ve sesiz kalışları sonucunda maviye karışan pisliğin artık yeşile de karıştığı görüldü. Adı Bulancak’ın batı tarafında ki yeni yerleşim ve modern yüzü olarak gösterilen ama içi kan ağlayan içi mikrop barındıran adı Güzel kendi çirkin pis Mahallesi muhtarından Belediye Başkanına, kaymakamından valisine sahipsizliğinden yeşil alanı arsaya var olan yüksekokulunu yıkmaya çevreye akan zehrini görmezden gelmeye devam diyor.

 

 

bulancakhaber.net olarak bölgemize iş istihdamı sunmasını takdir ederken bu yapılan yanlışlığı da görmezden gelemeyiz. Bacaların çevreye simsiyah duman bırakmadığı filtre takıldığı ve fabrika atıklarının ne denize nede yeşil alanlara karıştığı bir üretim yapılmasını isteniyoruz. Bu düşünce ile fabrikanın görüntüsünü değil yeşile akıttığı zehrini siz değerli okuyucularımızla ve yetkililerle paylaşıyoruz. 

 

 

Daha önceden yaptığımız ve denize aynı fabrikadan akan zehrin başka bir rengini mavi ile buluşmasını buradan okuyabilirsiniz.

 

 

http://www.bulancakhaber.net/haber/1051/bulancak-balikci-barinagina-ve-belediye-plajina-zehir-akiyor-yetkililer-uyuyor.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Adı Güzelyalı ama dertli mi dertli ! Bir taraf eğitim yuvası bilgi dağıtıyor bir taraf ise ticarethane zehir saçıyor bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi