Bulancak’ta CHP’nin Hayır Standında 7’den 70’e herkes ilgi gösteri

Referandumda halkın hayır diyeceğine yüzde 100 inanıyoruz.
Bu haber 2017-03-31 14:13:34 eklenmiş ve 2361 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Atatürk Caddesi üzerinde CHP ‘Hayır’ın sembolü Türk bayrağı dağıttı.

 

CHP lideri Kılıçdaroğlu, AKP’nin rejim değişikliğini halka kabul ettirmek için CHP’yi farklı bir pozisyonda göstermeye çalıştığı, bu tuzağa düşmeyecekleri belirtiği açıklamada “Referandum sırasında kullanacağımız tek bayrak Türk Bayrağı olacak” açıklaması doğrultusunda Bulancak’ta Hayır standında Türk Bayrağı dağıtımı bulancakhaber.net’ın objektiflerine böyle yansıdı.7’den 70’e her kesime sunulan Türk Bayrağına gösterilen ilginin yoğun olması ve eline Türk Bayrağı alan herkesin çocuk sevinci içinde olduğu objektiflerimize böyle yansıdı. Bulancak CHP’nin büyük bir heyecanla Demokrasiye inanan, güçlü bir parlamenter sisteme inanan, kimlik, siyasi görüş, yaşam tarzı itibariyle ne olursa olsun demokrasiyi savunan herkesin ortak mücadelesi olacağını gösterdiler. Bu mücadeleyi yaparken de toplumun her kesimini kucaklamaya özen gösteren Bulancak CHP Hayır standında tek bayrak Türk bayrağını dalgalandırdılar.

 

Bulancak CHP ilçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ı Hayır standına davet etti.  Yapılan çalışmada Yaşar’a açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir şu açıklamalarda bulundu. CHP İlçe Başkanı Özdemir, “ister muhafazakâr, liberal, ülkücü, Atatürkçü olsun, kim demokrasiyi savunuyorsa bu anayasa değişikliğine hayır demelidir. Referandumda halkın hayır diyeceğine yüzde 100 inanıyoruz.  Sizin de gördüğünüz gibi Hayır Standında 7’den 70’e herkesim ilgi gösteriyor. Buda bizleri oldukça memnun ve mutlu ediyor” dedi.

 

Öte yandan Bulancak CHP İlçe Başkanlığının hazırladığı Hayır Standına Giresun Barolar Birliği Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu da ziyaret ederek CHP İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir’e başarılar dilediği objektiflerimize yansıdı.  Ayrıca Hayır Standından hiç ayrılmayan ilçe Başkanı Özdemir’in halk ile iç içe olması ve referandumumu anlatması bölge halkı tarafından takdirle karşılandı.

 

 

CHP üyelerinin Türk Bayraklarını yoldan geçen her insana ve araç sürücülerine uzatması Türk Bayrak sevgisini bir kez daha ortaya çıkarttığı görüldü.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak CHP Hayır Standında 7’den 70’e herkesim ilgi gösteri Referandumda halkın hayır diyeceğine yüzde 100 inanıyoruz av. gültekin uzunalioğlu reşat nuri özdemir baro başkanı bulancak haber giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi