İlk önce Terazi Sokak’taki Elektrik trafosundan başlayın BAŞKANIM.

“Çirkin görünen, paslanmış tehlike oluşturan direkler yenisiyle değiştirilecek.”
Bu haber 2017-03-30 23:51:46 eklenmiş ve 1407 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Belediye Başkanlığı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün gönderdiği açıklamada Bulancak Belediye Başkanı Başkan Yakar “Yol ortasında kalan direkleri yol kenarlarına alıyoruz” haberini siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

 

 

 

bulancakhaber.net Bulancak Belediye Başkanlığı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün açıklamalarına istinaden Bulancak’ta yeni yapılan ve genişletilen cadde, sokaklarda yol ortasında kalan aydınlatma ve enerji aktarım direkleri Bulancak Belediyesi öncülüğünde Aksa elektrik tarafından yol kenarlarına alınıyor açıklamasının ilk önce Terazi Sokak’taki Elektrik trafosunu kaldırarak başlamasını istiyoruz. Belediye Başkanı Yakar’ın dediği gibi “Çirkin görünen, paslanmış tehlike oluşturan direkler yenisiyle değiştirilecek.” sözünün ilk önce adaletin simgesi olan ve Osmanlı döneminden bu güne uzanan tarihi çeşmenin önündeki duran pis paslı çirkin görüntüyü kaldırarak başlamasını istiyoruz.

 

 

 

bulancakhaber.net’in sürekli gündemde tuttuğu ve bu yıl Terazi Çeşmesi le ilgili olarak Bulancak AKSA yetkilileri Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a açıklama yapmış ve 2017 programı içine aldıklarını öncelik olarak ilk yapılacak çalışmanın da Terazi Çeşmesi önünde ki eskimiş pis paslı ve her an tehlike saçan Trafonun kaldırılacağını duyurmuşlardı. Şimdi de Bulancak Belediyesinin aynı şekilde yol ortasında kalan ve pisli paslanmış çirkin elektrik direklerin temizlenmesi için daha yaşanılası bir ilçede çalışma yapmaya başladıklarını açıklaması bizleri oldukça memnun etti.

 

 

 

Bulancak Terazi Çeşmesinin Kültür Bakanlığınca koruma altına alındığı Bulancak İskelesi’nden sonra ikinci simgesi olduğu düşünülen yol içinde kalan ve tarihi çeşmeyi gölgesi altında bırakan elektrik trafosunun ilk önce kaldırılmasını bekliyoruz.

 

 

ETİKETLER : İlk önce Terazi Sokak Elektrik trafosundan başlayın BAŞKANIM Çirkin görünen paslanmış tehlike oluşturan direkler yenisiyle değiştirilecek bulancak haber giresun haber recep yakar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi