Hollanda’dan sonra Türkiye Bulancak ilçesine odaklandı.

Bulancak ilçesi ulusal basında Türkiye gündemi oluşturmaya devam ediyor.
Bu haber 2017-03-14 19:51:42 eklenmiş ve 137090 kez görüntülenmiştir.

Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu’na ve Bulancak CHP yöneticilerine büyük saygısızlık.

 

 

Bulancak ulusal basında Türkiye gündemi oluşturmaya devam ediyor. Daha önce de birkaç defa gündem oluşturan Bulancak ulusal yayın yapan birçok kanalda görsel ve yazılı olarak ismini başarılarıyla değil akla gelmeyecek şekilde çirkin diyaloglarla kamuoyu oluşturması bölge halkını oldukça rahatsız etmektedir.

 

 

Son olarak ta 14 Mart Salı günü bunlardan bir tanesi daha yaşanmıştır. Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu ve Bulancak CHP yöneticilerinin Bulancak merkezde bir kahvehane yaşadıkları yüzümüzü kızartmıştır. Bulancak ilçe Merkezi’nde Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, CHP İl örgütü ile Bulancak ilçe örgütünün birlikte yaptığı referandum çalışması sırasında 14 Mart Salı günü saat 14.30 sırasında 15 Temmuz Caddesi-Millet Caddesi’nde bir kahvehanede bir gurup tarafından planlanmış sözlü ve fiziki saldırıya uğradıkları görüldü. İlginç olan ise olay hemen Sosyal Medya ve Kanal 24’de paylaşılması hemen olay esnasında Bulancak Belediye Başkanına ulaşılarak açıklamalarının alınması bu ne hız dedirtti. Bu durum karşısında bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar CHP İlçe Merkez binasına gittiği ve o esnada CHP ilçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir’in Kanal 24’e telefonla programa bağlanmaya çalıştığına tanık olduk. Fakat Kanal 24’un Başkanı beklemeye alıp telefonun kapanması ve bir daha iletişim kuramaması kafaları karıştırdı.

 

Bulancak’ta yaşanan olayla ilgili gerekli adli soruşturmanın başlatıldığı ve kendilerine sözlü saldırıda bulunan kişilerin kimlikleri belli olduğu haklarında gerekli suç duyurusu yapıldığı öğrenildi. Öte yandan olay sonrası hemen Bulancak CHP İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir'i Giresun Valisi Hasan Karahan telefon açtığı, Bulancak Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Esat sakallıoğlu, Bşk. Yrd. Mustafa Aydın ve daha birçok kişinin CHP Merkez binasına gelerek üzüntülerini kınamalarını Özdemir'e ilettikleri öğrenildi. 

 

Bu saldırıların sadece “HAYIR” kampanyalarında olması Bulancak’taki kampanyaya gölge düşürmüştür. Milletvekiline ve CHP Yöneticilerine yapılan bu çirkin ve yüzümüzü kızartan saldırıyı bulancakhaber.net olarak şiddet ve nefretle kınıyoruz.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : 15 Temmuz Caddesi - Millet Caddesi Hollanda sonra Türkiye Bulancak ilçesine odaklandı Bulancak ilçesi ulusal basında Türkiye gündemi oluşturmaya devam ediyor bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi