Buna müsaade etmeyin.

Ben yaptım oldu. Sahipsizliğin böylesi.
Bu haber 2017-03-10 12:36:52 eklenmiş ve 2385 kez görüntülenmiştir.

Bulancak eski adıyla Cemal Gürsel Caddesi yeni adıyla Millet Caddesi ve 15 Temmuz Caddesi olan Bulancak’ın batıdan veya doğudan boydan boya girişi ya da çıkışı olarak uzanan ana caddenin kaldırım kenarını boyayan ve kendince güzelleştiğini sananlar bu işin böyle olmayacağını düşünemediler.

 

 

Bulunduğu bölge de sırıtan ve adeta çirkinlik abidesi gibi duran bu çalışmanın turizm şehri olan egede ki kasabalarda bile böylesi bir çalışma görülmemiştir. Köyde bile yapılmayacak olan bir çalışmanın şehir merkezinde ve Giresun’un en büyük ilçesinde bu şekilde boyanması sahipsizlik olarak nitelendirildi.

 

 

Şu anda şehir merkezinde yeni yol çalışmaları ve kaldırım çalışmaları yapan Bulancak Belediye Başkanlığı park ve Bahçeler Müdürlüğüne bulancakhaber.net olarak şunu da sormadan geçemeyeceğiz.

·        Yeni yapılan Hükümet Caddesinde sadece insan ve araç için mı düşünüyorsunuz? Kaldırımlarda belirli aralıklarda ağaçlandırma yapmayı düşünüyor musunuz? Estetik ve modern bir görünüm kuşların cıvıldadığı bir ortam düşünmüyor musunuz?  

 

·        Baskı beton ve asfalt düşüncenizde toprağın hava alamayacağı ve yoğun yağmurlarda yaşanabilecek su baskınları için neler düşünüyorsunuz?

·        Yeni yapılan Hükümet Caddesinin hemen girişi olarak bilinen Belediye İş hanı önünde girişinde bulunan “BURASI BENİM” diyen seyyar satıcıları yapılan sizce güzelliğin sonrasında tekrar yerleştirmeyi düşünüyor musunuz?

·        Yeşil alan veya ağaçlandırma için hiçbir toprak alan bırakmadığınızın farkında mısınız?  

·        Bu şehir merkezinde yapılacak çalışmalar hakkında bu zaman kadar yapmadığınız basın açıklamalarını neden yapıp öncesinde kamu oyununa bilgi sunmuyorsunuz?

 

İşte böylesi plansız ve programsız öncelik değeri olmadan Bulancak’ın güzelim ilçemin sahilde ki çevre kirliliğine, talana müdahale etmeden yapılan çalışmalar sonucunda her kez kendince bir çalışma yapıyor. Bu kaldırım kenarının sizde güzel olduğunu mu düşünüyorsunuz? Köyde bile yapılmayan boyamalarla sözde güzelleştirdiğiniz ben yaptım oldu dedirttiğiniz durum sahipsizliğimizin bir ölçüsüdür. Köy meydanı bile bu şekilde boyanmaz olsa olsa ancak anasınıflarının kapılarında yapılacak olan bu çalışmayı bulancakhaber.net olarak çok çirkin bulduğumuz belirtiriz!...

 

 

Ayrıca eski adı Cemal Gürsel Caddesi olan ana yolun nereden neresi Millet Caddesi neresi 15 Temmuz Caddesi olduğu bölge halkı tarafından soruluyor bu konuda yetkililerin bir açıklık getirilmesi isteniyor.

 

 

 

ETİKETLER : Buna müsaade etmeyin Ben yaptım oldu Sahipsizliğin böylesi bulancak haber giresun haber recep yakar belediye millet caddesi 15 temmuz şehitleri
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi