Genç Mühendis adayı Suat Kıvanç Çolak, AZURE’ı tanıttı.

14. Uluslararası ODTÜ Robot Günleri’nde Bulancak rüzgarı
Bu haber 2017-03-07 00:21:37 eklenmiş ve 1882 kez görüntülenmiştir.

14. Uluslararası ODTÜ robot günleri  ziyaretçi akınına uğradı.

 

 

4-5 Mayıs  2017 tarihleri arasında 14. Uluslararası ODTÜ Robot Günleri, ODTÜ Kemal Kurdaş Salonunda düzenlenen yurtiçi ve yurtdışından çeşitli Üniversitelerin katılımı ile gerçekleşti. Üniversite Öğrencilerinin oluşturduğu Teknolojik Kulüplerin tasarımlarının görücüye çıktığı etkinlik Ankaralılar tarafından yoğun ilgi gördü. Hemşehrimiz Gazi Üniversitesi Makine Mühendisliği 3. Sınıf Öğrencisi ve aynı zamanda ODTÜ Robot Topluluğu Temiz Enerji Kulübü Takım Kaptanı Suat Kıvanç Çolak’ta bu etkinlikte henüz tasarım aşamasında olan 2017 TÜBİTAK Alternatif Enerjili Araç Yarışmasında HİDROMOBİL Kategorisinde katılacak olan AZURE isimli araçlarının tanıtımını yaptı. Önceki yıllarda çeşitli başarılarından dolayı aldıkları Kupa ve Ödülleri ile birlikte araçlarını da sergiledikleri bu etkinlikte, çalışmalarının yoğun ilgi görmesi bizleri mutlu etti.

 

 

Ankara’da bulunan geleceğin başarılı genç Mühendis adayı Suat Kıvanç Çolak’ın Babası Bahtiyar Yaşat Çolak, Annesi Sibel Çolak, Amcası Dr. Serdar Murat Çolak, yengesi Pınar Çolak ve yeğenleri Sabri, Alp, Burak Çolak bu etkinlikte ziyaret ederek destek verdiler.

 

 

Bulancakhaber.net olarak hemşehrilerimizin Bilimsel ve Teknolojik alandaki başarılarını paylaşmak, ülkemizin geleceği adına Suat Kıvanç Çolak gibi genç Mühendis adaylarının tasarımlarını ve başarılarını görmek geleceğimiz adına bizleri mutlu etmekte ve heyecanlandırmaktadır.

 

 

 

ETİKETLER : Genç Mühendis adayı Suat Kıvanç Çolak AZURE tanıttı 14. Uluslararası ODTÜ Robot Günleri Bulancak rüzgarı bulancak haber giresun haber bahtiyar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi