Hiç bu kadar arabamı sürerken kendimi özel hissetmedim.

Mehmet Yayla, baba mesleğini gururla taçlandırdığını gösterdi.
Bu haber 2017-03-03 22:12:23 eklenmiş ve 1981 kez görüntülenmiştir.

Bulancaklı Mehmet Yayla bu mesleği uzun yıllardan bu yana yapıyorum ama hiç bu kadar arabamı sürerken kendimi özel hissetmedim.  

 

 

İzmir’deki terör saldırısı yapanların peşlerine düştüğü teröristlerle mermisi bitene kadar çatışan trafik polisi Fethi Sekin, roketatar ve el bombalı katliam planını önledi ancak şehit düştü. İzmir’deki terör saldırısı, Bayraklı ilçesinde meydana geldi. İslam Kerimov Caddesi’nden İzmir Adliyesi önüne bomba yüklü araçla gelen teröristler, ‘C’ kapısı ile hâkim ve savcı araçlarına ayrılan otoparka girmek istedi.


Motosikletli ‘Şahinler Timi’nde görevli trafik polisi Fethi Sekin’in (44) izin vermemesi üzerine araçtan inip koşarak uzaklaşan teröristlerden biri, elindeki düzenekle LPG’li olduğu belirtilen araçtaki bombayı infilak ettirdi. İzmir’in büyük bölümünde duyulan patlamada, parçalanan araçla çevresindeki araçlar yanmaya başladı.

 

Bir an bile tereddüt etmedi, canı pahasına katliamı önledi. Bu ülkede Fethi Sekin, Ömer Halis Demir gibi kahramanlar olduğu sürece hainler amacına ulaşamaz.

 

 Bir diğer kahramanımız ise 16 Temmuz 2016'da darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığı'na girmeye çalışan Özel Kuvvetler Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Semih Terzi'yi, Özel Kuvvetler komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı'dan aldığı emir üzerine alnından vurarak öldüren Astsubay Kıdemli Başçavuş Halis Demir.

 

İşte böylesi iki kahramanı ailesinin geçim kaynağı olan ve tek bildiği iş olan şoför Mehmet Yayla bu iki kahramanı sırtına alarak taşımanın gururunu yaşadığını bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a anlattı. 1970 yılında nakliye işleriyle uğraşan bölgemizin ilk şoför esnaflarından Rahmetli Ali Yavanoğlu’nun oğlu Mehmet Yayla baba mesleğini gururla taçlandırdığını bulancakhaber.net’e gösterdi. 1970 başlattığı İstanbul’dan Giresun’a, Giresun’dan İstanbul’a ev eşyası taşıma nakliyeciliği yaptığını aracının arkasına dev posterlerle kahramanlarımız ölümsüzleştirdiğini bizlere gösterdi. Vatanı için canı pahasına verilen görevi ve mesleğinin gerektiği şekilde hiç tereddüt etmeden hareket ederek kahramanlık destanı yazan Motosikletli ‘Şahinler Timi’nde görevli trafik polisi Fethi Sekin’in ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Halis Demir’in dev posterleriyle işini yaptığını söyledi. Kendisini geçen her aracın korna çalarak kendisine selam verdiğini ve durduğu noktalarda herkesim tarafından fotoğraf çektiren insanlardan sevgi gören Yayla, bu mesleği yıllardan bu yana yapıyorum ama hiç bu kadar arabamı sürerken kendimi özel hissetmedim diyerek yaşadığı duygularını anlattı.   

 

 

Son olarak ta Yayla, “Her iki şehidimizi aracımda taşımanın ve unutturmamanın gururuyla yola çıkıyorum. Onlara saygımdan dolayı arabamı sürekli özellikle dev fotoğrafları olan alanı her zaman temiz tutmaya çalışıyorum” dedi.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Mehmet Yayla baba mesleğini gururla taçlandırdığını gösterdi Hiç bu kadar arabamı sürerken kendimi özel hissetmedim bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi