Piraziz Grand Ravza Hotel alkışlar almaya devam ediyor.

Giresun’un ismini aldığı kiraz çiçeği ve yok olan değerlerimizle otelini güzelleştiriyor.
Bu haber 2017-02-21 20:25:57 eklenmiş ve 2230 kez görüntülenmiştir.

Piraziz Grand Ravza Hotel Yönetimi ve Personelinden geçen ay içinde bulancakhaber.net’de bir toplantı sonrasında sokak hayvanları için yaptıkları çalışmayı haber yapmış ve otelde hiçbir yiyecek maddesinin siyan olmadığını duyurmuştuk.

 

Bu haberimiz sonrasında özellikle hayvan sever insanların Karadeniz’e tatile veya iş için gelirlerse hayvan dosttu bu otelde kalacaklarını ve mutluluklarını bulancakhaber.net’e duyurmuşlardı. Aynı şekilde yine Piraziz Grand Ravza Otelde yapılan basın toplantısı sonrasında bulancakhaber.net’in yine dikkatlerinden kaçmayan çalışma objektiflerimize böyle yansıdı. Piraziz Grand Ravza Hotel daha yeni açılması ve toplumda mesaj nitelikli uygulamaları ve çalışmaları bölgemiz de sosyal sorumluluk davranışı olarak nitelendirildi. 

 

21 Şubat tarihinde aynı şekilde Piraziz Grand Ravza Otel’de yapılan basın toplantısında bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın bu seferde başka bir sosyal sorumluluk projesi dikkatlerimizden kaçmadı. Piraziz Grand Ravza Hotel  işletme ve sahiplerinden Hamit Karaoğlanoğlu ile Hotel Müdürü Dursun Aydın bulancakhaber.net’in karşısına Giresun’un ismini alan ve bölgemizde çekilen Kiraz Çiçeğinin önünde objektiflerimize yansıdılar.  Bir diğer güzellik ise bu fotoğrafların özellikle hemen çevremizde ki bahçelerde ve doğada çekildiği öğrenildi.  Bölgemizde yok olmaya yüz tutmuş tarih kokulu Karadeniz evlerini Bulancak ve Piraziz çevresinde ki köylerde çektikleri ve büyüterek otelin belirli alanlarında duvarlarına astıkları görüldü.

 

 

bulancakhaber.olarak bir kez daha Piraziz Grand Ravza Otel’in duyarlı ve hassas sosyal sorumluluk çalışmasını takdir ediyoruz. Hotel Yönetiminin ve tüm personelinin aynı duyarlılığı göstermesini takdir etmek ve bu duyarlılığından dolayı da müşterilerinin bu otelde konaklamayı seçerek sosyal sorumluluğa destek vermesini diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Piraziz Grand Ravza Hotel alkışlar almaya devam ediyor Giresun ismini aldığı kiraz çiçeği ve yok olan değerlerimizle oteli güzelleştiriyor bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi