Op. Dr. Tuncer Öztürk Tuncer Öztürk sahip çıktı, peşi geldi

Emine Türk aileye yardımcı olacağını söyledi. İyi ki varsın. İyi ki varsınız.
Bu haber 2017-02-16 23:46:53 eklenmiş ve 2242 kez görüntülenmiştir.

bulancakhaber. net’in gerçek yaşamdan ele aldığı ve Neşe, “ benim adımı yanlış koymuşlar” sözlerinin tam tersine Neşe’nin yüzünün gülmesi için kalpler buluştu.

 

 

Geçen haftalarda ele aldığımız ve bizzat evine ziyaretine gittiğimiz Neşe’nin ailesi soğuk ama sıcak yüreğiyle ısınan evlerinin kapısını bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a sonuna kadar açmışlardı. Aygün ailesini ziyaret etmiş içinde bulundukları durumu siz değerli okuyucularımızla paylaşmıştık.  Bu paylaşım sonrasında Prof. Dr. A.İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tuncer Öztürk “Neşe’yi mutlu etmek ve Neşe’nin ağrılarını dindirmek için bir program hazırladığını belirtti” haberimiz siz değerli okuyucularımızla paylaşmıştık.

 

 

Neşe’yi Prof. Dr. A.İlhan Özdemir Devlet Hastanesi yatışını yaparak bir nemse olsun ağrılarını dindirmek ve tedavisi için çalışma başlatan Başhekim Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tuncer Öztürk’ün güzel insanlar tarafından Neşe’ye yardımcı olacaklarını öğrendik. Bunlardan bir tanesi Emine Türk oldu. Emine Türk yardımcı olmanın ötesinde ayrıca Neşe’yi tanıtmak adına “her hafta Pazar Günü Avrupa Saati canlı yayını ile Mavi Karadeniz’de Kenan Yılmaz, Güngör Çoşkun ve Emine Türk’ün canlı yayınında yer vereceğini ve elinden gelen yardımı yapacağını öğrenmiş bulunuyoruz.  Bu mutluluğu paylaşmak adına Prof. Dr. A.İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tuncer Öztürk’ü ve Neşe’yi ziyaret eden Mehmet yaşar bu güzel ve heyecan verici gelişmeyi okuyucularıyla paylaşmak ve mutluluğun ve sevincin paylaşarak çoğalmasını istedi.

 

  

 

bulancakhaber.net’in kalem aldığı Neşe; “Benim adımı yanlış koymuşlar” Anne Emine; “Ömrümüz fakirlikle geçti evlat” haberimiz sevgi yumağına dönüştüğü ve bu son günlerde Neşe’nin neşesinin yerine geldiğini görmek ve öğrenmek bulancakhaber.net okuyucularını oldukça memnun ettiği görüldü. Haberimizin ardından Bulancak İsmet paşa Mahalle Muhtarı İdris Şen Aygün ailesine haberin çıktığı gününün ertesinde Aygün ailesine Kabuk ve Kömür göndermiş ve bizleri mutlu etmişti. Bu günde Emine Türk’ün yardımcı olacağız demesi ve ardından İstanbul’dan Yaşar’ı telefonla arayarak yardımcı olmak isteyen ailelerin Neşe’yi mutlu etmek ve neşesini yerine getirmek için verdiği meşalenin ateşini yakan Prof. Dr. A.İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tuncer Öztürk’e bir kez daha teşekkür ediyoruz. İyi ki varsın. İyi ki varsınız. 

 

 

ETİKETLER : Mavi Karadeniz Kenan Yılmaz Güngör Çoşkun ve Emine Türk Op. Dr. Tuncer Öztürk Tuncer Öztürk sahip çıktı peşi geldi Emine Türk aileye yardımcı olacağını söyledi İyi ki varsın İyi ki varsınız bulanc
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi