“Size yardım edemeyeceğiz, Suriye Halep’e yardım edeceğiz”

Vali; “Büyüklük cüssede, boyda, kiloda, makamda değildir”
Bu haber 2017-02-01 20:37:58 eklenmiş ve 1359 kez görüntülenmiştir.

“KADİR AYDIN’DAN FAKİR MARKETİ” 

 

 

Eski Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın'dan seçim hizmeti altında açtığı ve o dönemde belediye yardımlaşma adı altında sosyal market açılışı büyük takdir görmüş ve bu günlere kadar gelmişti.  

 

O günde bu güne kadar sürekli yardım gören aileler daha geçen ramazan ayı içinde yardımlarını almış ve bu zaman kadar da ha şimdi vereceğiz ha yarın vereceğiz diye oyalandığı öğrenildi.  7 aydan bu yana bir ümit verilecek diye beklenilen yardımların daha verilmeyeceğini öğrenen aileler bulancakhaber. net’i arayarak bu zaman kadar verir ümidi ile beklediklerini açıkladılar. Fakat en son bilgi almaya gittiklerinde kendilerine bundan sonra size yardım edemeyeceğiz. Neden sorusuna ise bundan sonra Suriye ve Halep’e yardım götüreceğiz dediklerini açıkladılar.

 

 

Eski Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın’ın o dönemde yardıma muhtaç vatandaşların ihtiyacını karşılamak için market açtık kısa adı da BUSMAR (Bulancak Gıda Bankacılığı ve Sosyal Market Derneği) bünyesinde faaliyetlerini bundan sonra buradan yapacağız demişti.  Eski Belediye Başkanı Kadir Aydın konuşmasını şu şekilde devam etmişti. Aydın, “bu marketin oluşmasını sağlayan en önemli nedenlerden biri de hayırsever insanların fitrelerini, zekâtlarını verebileceği bir yer olarak değerlendirebiliyoruz. Burası veren elle alan eli buluşturduğumuz bir nokta haline geldi. Yardımlar yetmediği takdirde belediye bütçesinden kendimiz takviye yapıyor, kendimiz canlandırıyoruz. İlçemize yapılan bu hizmetin vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, hepinize hoş geldiniz diyorum” demişti.

 

 

Öte yandan o dönem Giresun Valisi Dursun Ali Şahin ise Aydın’ın bu hizmetini överek, “Büyüklük cüssede, boyda, kiloda, makamda değildir. Büyüklük halka olan hizmettedir. İlkleri yapmak çok güzel, hayat hep ilklerde olsun, bu ilkler eğer halkın hizmetinde olursa ne mutlu o ilki yapanlara. Yüce Atatürk vatanını en çok seven vatanına en güzel hizmeti edendir demiştir. Bu hizmetinden dolayı Belediye Başkanı Kadir Aydın’ı kutluyorum. İlçenize hayırlı olsun diyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuşmuştu.

 

 

Şimdi gelelim bu güne; bu zaman kadar yardım alan ve bulancakhaber.net tarafından rencide olmaması için adı ve isimleri bizde saklı olan Bulancaklı vatandaşlar, Bulancak Belediye Başkanlığından bilgi almak için  Beyaz Masanın hemen yanında ki odaya gittiklerini ve orada ki kişilerin kendilerine bundan sonra “Size yardım edemeyeceğiz, Halep’e yardım ediyoruz” diyerek kendilerinin yardım alamayacaklarını söylediklerini belirtiler. 

 

 

ETİKETLER : Size yardım edemeyeceğiz Halep yardım ediyoruz Vali ; Büyüklük cüssede boyda kiloda makamda değildir bulancak haber giresun haber belediye busmar kadir aydın eski başkanlığı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi