Her işte bir “HAYIR” vardır?

Bulancak Belediyesi kar çalışmasını doğa’ya bıraktı.
Bu haber 2017-02-01 12:22:23 eklenmiş ve 1578 kez görüntülenmiştir.

Geçen aylar içinde Bulancak Belediyesi araç filosu ile adeta gövde gösterisi yapmış ve Belediyenin her ne kadar soru işareti bıraksa da resmi ve özel araçlar araç sayısını ortaya koymuştu.

 

 

Gelelim bu güne, kış mevsimi ve her tarafta özellikle ana cadde ve ana ara sokaklarda karla mücadele eden bir çalışma görülmemektedir. Bu durum karşısın da akıllara o geçen aylarda her çeşit araç gösterisi yapılan araçların nerede olduğu sorusunu akıllara getirdi. bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar hak yememek adına ilk kar yağışında 4-5 temizlik işçisinin Atatürk Caddesi yolunda bir iki kürekle çalıştığını gördüğümüzü belirtiriz. Ama bir gerçek var ki o da şudur;  Bulancak yetkilileri adeta doğaya ilçesini ve kendilerini teslim etmiş tam bir temizlik olsun diye kar temizliği yapmamaktadır. Her işte bir “HAYIR” vardır? Bu işte de bir “HAYIR” olduğunu düşünüyorlar galiba. Geçen aylarda Cumhuriyet Meydanı’nda günlerce sergilenen araçların iş makinelerinin nerede çalıştığı ilçede buzlanma olmasın diye tuzlama veya önlem alma çalışması yapan araçların sayısı veya kaç kişi çalıştığı halen merak konusu olmuştur.

 

Geçen hafta içinde Bulancak’ta yayın yapan yerel gazetelerde Bulancak Belediye Başkanı Orta Camiinde katıldığı bir taziye de çay ocağının önünde çekilen fotoğrafla Bulancak Belediye Başkanının halkın içinde “ olduğunu yazan meslektaşlarımızın bu konu hakkında da bir iki satır yazı yazıp yazmayacakları da ayrıca merak konusu olmuştur. Bu vesile ile Bulancak Belediye Basın Halkla ilişkiler Bölümünü göreve davet ediyoruz. Belediye Başkanının katıldığı bir cenaze ortamından fotoğrafla insanlara halkı dolaşıyor diyerek yazı yazılması ne kadar etiktir diye de sorumuzu sormadan da geçemiyoruz.  

 

 

 

Şu anda Bulancak Belediye Basın Halkla İlişkiler Biriminin karla mücadele çalışması hakkında basına bilgi vermeye davet ediyoruz. Köy yollarının açılması hariç şehir merkezinde ana caddeler, mahalle çıkışlarında ki veya inişlerinde ki tüm yokuşların durumu hakkında bilgi verilmesini istiyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak Belediyesi kar çalışmasını doğa’ya bıraktı Her işte bir “HAYIR” vardır ? bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi