Bu görüntüler ne kadar adaletli olacak

Daire Müdürüne, Personelleri’nden tam destek
Bu haber 2017-01-27 21:03:44 eklenmiş ve 1717 kez görüntülenmiştir.

Evet’ci ve Hayır’cılar sosyal medyada adeta birbirleriyle yarışıyorlar.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Facebook’ta Sosyal Medya aracılığı ile Giresun da bir resmi daire müdürünün ve personellerinin makam odasında çekmiş olduğu video beni oldukça düşündürdü.  Daire müdürünün ardından  o dairenin personelinin hep birlikte “EVET bizde varız” demesini ne kadar adaletli olduğunu düşünerek izledim.

 

 

Bu görüntü karşısında acaba bir başka resmi daire müdürü Hayır için bir video yapsa sonuç ne olur diye de kendimi düşünmeden alamadım. Yeni anayasa değişikliği sonrası gündeme gelen 2017 referandumundaki birçok ünlü isimden gelen "Evet/Hayır" kampanyalarına acaba devlet daire müdürleri de mı bu şekilde katılacak.Evet’ciler kadar Hayır’cılarda bu şekilde video çekebilecekler mi diye düşündüm durdum?

 

 

Özgür iradenin en önemli unsur olması, kutuplaşmadan ve kamplaşmadan uzak bir demokrasi şöleni haline geçmesi beklenen referandumlarda spor-siyaset üzerinden kamplaşmalar sosyal medya da alışık olduğumuz bir durum iken izlediğim daire müdürü ve personellerinin ne kadar doğru olduğunu anlayamadım. Şimdi Hayır’cılarda makam odalarında video çekecekler mi? Farklı daire müdürlerinin kendi düşüncelerini personeli ile izleyecek mıyız? O grup içinde hayırcılar olursa makam odasından yayın yapabilecekler mı? mesela Müdür Yardmcısı Hayırcı ise hayırcı personelde bu haktan yararlanacaklar mı? Evet’ciler ve Hayır’cılar olarak acaba karşı karşıya gelecekler mı?

 

 

İşte tam bu nokta da bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni olarak Giresun Valisi Hasan Karhan’ı akıllarımıza gelen bu soruları iletiyor ve bu konuda bir açıklama yapmaya çağıryoruz. 

 

ETİKETLER : Daire Müdürüne Personelleri’nden tam destek Bu görüntüler ne kadar adaletli olacak bulancak haber giresun haber hasan karahan
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi