bulancakhaber.net Whatsapp Haber Hattı

Sesiniz ve gözünüz olalım. Çekin, Gönderin, Yayınlayalım...
Bu haber 2017-01-27 16:53:27 eklenmiş ve 1796 kez görüntülenmiştir.

Giresun Bulancak’tan dünya ya yayın yapan bulancakhaber.net gündemin adresi olarak siz değerli okuyucularımızla Whatsapp üzerinden 0535 766 41 99 numaralı telefonumaza veya mehmetyasar28@hotmail.com-mehmetyasar3528@gmail.com adresine göndereceğiniz haberlerinizi yayınlama kararı aldığını açıkladı.

 

 

bulancakhaber.net ve aynı zamanda TRT Bulancak Yurt Muhabiri Mehmet Yaşar’ın sloganı “Yaşananlardan Haberiniz Olsun “ adı altında sizin yaşadıklarınızı ve gördüklerinizi yayınlama kararı aldı. Yaşar, “kamuoyu bilgilendiren ve yanlışlıkların doğru olanını göstermek adına haber sitesinde yayınlanmasını istediğiniz haberin fotoğraflarını ve word sayfasında doğru hazırladığınız bilgiler ışığında bizlerin de araştırarak doğru olduğunu öğrendiğimiz bize göndereceğiniz haberlerinizi yayınlamak istiyoruz” dedi.

Bu doğrultuda haber değeri taşıyan olaylara yetişemediğimiz gibi bizimde gözümüzden kaçan ve kamuoyunu ilgilendiren haberlerin fotografını çekerek bize gönderdiğiniz takdirde yayınlama kararı alan bulancakhaber.net Yayın Sahibi Mehmet Yaşar, Whatsapp üzerinden 0535 766 41 99 numaralı telefonumaza veya mehmetyasar28@hotmail.com-mehmetyasar3528@gmail.com adresimize göndereceğiniz olayları yaynlamak istiyoruz dedi.  

 

 

bulancakhaber.net  Google Analytics programı ve webmaster portalo wmaracı programlarında en çok takip edilen internet haber sitesi olarak gösteriliyor.   Daha öncede den haber yaptığımız sitemizde o anda dünya genelinde aynı anda birçok ülkeden Google Analytics programı’nda takip edilirken, webmaster portalo wmaracı programın da ise 100 internet gazetesi arasında haberimizi yaptığımız esnada çektiğimiz fotografta sizin de gördüğünüz gibi kimi zaman 1. sırada yer alırken ilk 3 sıradan aşağıya bizleri düşürmeyen okuyucularımıza bulancakhaber.net yayınını açma kararı aldığını belirtti.  bulancakhaber.net habercilikte var olan ve akıllı telefonunuz varsa çevrenizde gördüğünüz haksızlıklar ve başarılarınızı haber yapmak istiyoruz. Yaşanılan olayları, yaşanılan sevinç ve mutlulukları çekin bize Whatsapp’tan fotoğraf, video ve bilgileriyle birlikte gönderin haberlerinizi değerlendirip sitemizde isminizle ya da isminizi saklı tutarak yayınlayalım.Kentinizde, ilçenizde, köyünüz veya mahallenizde gördüğünüz olumsuzlukları, komik olayları, ilginç fotoğrafları bilgileriyle birlikte bizimle paylaşın, bulancakhaber.net’de yayınlansın…


Bunun için yapmanız gereken şey çok basit, sadece Whatsapp için kullanabileceğiniz  0535 766 41 99 nolu hattımızı cep telefonunuza kaydedin. Karşılaştığınız ve karşılaşabileceğiniz haberlerinizi bu numaraya göndererek bizimle paylaşabilirsiniz. Haberlerinizi bekliyoruz.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : bulancakhaber.net Whatsapp Haber Hattı Sesiniz ve gözünüz olalım Çekin Gönderin Yayınlayalım bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi