Balkon’dan Bulancak halkından, ÖZÜR DİLEMELİ SİNİZ !...

Bu olayda, Baş Aktör veya Kahraman olamaz sınız?...
Bu haber 2017-01-24 21:36:31 eklenmiş ve 2884 kez görüntülenmiştir.

ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK; Hata yaptıktan sonra özür dilerken daha büyük bir pot kıran kişinin yaptığı şey... 

 

Geçen hafta Bulancak Atatürk Caddesi Cumhuriyet Meydanı’nda sorun yaşadığı kişilerin dışında bölge halkına da laf söyleyen ve bu hafta Bulancak’ta ki yerel gazeteler de günah çıkaran her iki tarafın da özrü kabahatınden büyük olduğu görüldü.

 

 

Yaşananlardan dolayı pişmanlığını dile getiren şahsin balkonda Bulancak halkının önünde yerlere serdiği ve üstünde tepindiği kişiden ilk önce özür dileyeceği ve ardından Bulancak halkından özür dilemek için aynı yerde balkondan özür dilemesi gerekiyor. Hatta bunun için hafta sonu hayırlı gün olan ve Bulancak halkının yoğun olacağı Cuma günü, Cuma Namazı’ndan sonra aynı balkondan yerlerde sürüklediği kişiyi de yanına alarak bir konuşma yapması bekleniyor.  Şahsi ve Rant meselerinden dolayı Bulancak’ta bu zaman kadar yapılmayan ve açıklanmayan çirkin olay karşısında kendisini Bulancak halkının  üstünde tutarak hakaret etmesi büyük bir saygısızlık ve çağıllık olarak nitelendirildi. Ayrıca bu olay sonrasında ana muhalefet Cumhuriyet Halk Parti ilçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir’in yaptığı açıklama ve beklenen cevaplar duruken olayı kişiselleştirmek te neyin nesi oluyor.  Doğrusu her iki tarafın ortka basın açıklama yapması daha doğru olacaktı. Bulancak Belediyesi kişilerin tekelinde veya kişilere ait işletme değildir.  Hiç kimse kendi kişisel olaylarını ayaklar altına alarak çözemez. Şimdi dayak atılan kişi yediği dayak ile mi kalacak. Onun hiç bir açıklaması, onun gururu yok mu? Oda bir açıklama yapması gerekmez mı?  dedirtti.  

 

 

Bulancak'ta ilk kez gerçekleşen bu anlaşılmaz ve bir o kadara da tatsız olayın açıklamalarda olduğu gibi bir kahramanı yada baş aktörü olamaz. Hiç kimseye de aile terbiyesini gösterme gayretiniz olmasın. Olayı yapan şahsin yaptığı açıklama da ki şu sözler " Bizim belediye başkanı ile olan sorunumuzun ailesi ile bir alakası yoktur. Hukuki olarak ta hakkımızı aramaya devam edeceğiz. Gayrimeşru bir geçmişi olmayan bizim gibi insanların halkımızın ifadesiyle 'zıvana'dan çıkaracak olayların kahramanı asla biz değiliz. Yaptığımızı savunmuyoruz, ama bu kötü tablonun oluşmasını sağlayan tek aktörde biz değiliz. Bunun kamuoyu tarafından da bilinmesini istiyoruz"  sözleri de düşündürüçüdür.. 

 

 

bulancakhaber.net olarak kamuoyuna mal olan bu olayın sonucunda; önce o yerde sürüklediğiniz ve ayaklarınız altında  çiğnediğiniz insandan aynı yerde yanı Garanti Bankasının hemen üstünde ki balkondan elinizde bir çiçek ile kendisinden özür dilemenizi istiyoruz.Özür dilemek bu kadar kolay ve bu kadar basit olmamalı. Hadi çıkın balkona konuşmanızı bir de halka dönüp “ Bulancak halkı sizden özür diliyorum” diye haykırmalısınız. 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Balkon’dan Bulancak halkından ÖZÜR DİLEMELİ SİNİZ !... Bu olayda Baş Aktör veya Kahraman olamaz sınız ?... bulancak haber giresun haber bulancak belediyesi TOKİ
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi