Vali Memiş; Giresun-Bulancak ve Piraziz’in gururu

Gümüşhane Valisi Okay Memiş misafirlerini ağırladı.
Bu haber 2017-01-23 22:45:23 eklenmiş ve 2229 kez görüntülenmiştir.

1 Haziran 2016 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Gümüşhane Valisi olarak atanan Giresun Pirazizli Okay Memiş’i her fırsatta ziyaret ediliyor.

 

En son yapılan ziyarette ise Karadeniz Teknik Üniversitesi eski rektörlerinden aynı zamanda Adalet ev Kalkınma Partisi Genel Merkez Kurucularından Prof. Dr. Aydın Dumanoğlu,  Marmara üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Saim Ocak, Trabzon Karadeniz Akademi Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Teknik  İş Güvenliği Uzmanı Eğitimci Temel Taflan, Gümüşhane de faaliyette bulunan KLK Enerji Kurtun HES Müdürü Makine Mühendisi Gökhan Işıkdemir ve İktisatçı Hasan Tahsin Uydu kendilerini makamında ziyaret ettiler.  Gümüşhane Valisi Giresun Pirazizli Okay Memiş’in misafirperverliği ve yakın ilgisi karşısında mutlu olduklarını belirten ve misafirlerini makamında kabul eden Memiş, yapılan ziyaretten oldukça memnun ve mutlu olduğunu ifade ettiği öğrenildi.

 

Misafirleri aracılığı ile memeleketi Giresun, Bulancak ve Piraziz başta ollmak üzere sevgilerini gönderen Okan Memiş günü objektiflerin karşısına geçerek tamamladıkları görüldü.

 

  

 

 

 

 

 

ETİKETLER : tahsin uydu Gökhan Işıkdemir Temel Taflan Doç. Dr. Saim Ocak Giresun - Bulancak ve Piraziz’in gururu Gümüşhane Valisi Okay Memiş misafirlerini ağırladı bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi