Sorun olan bölgeye Göbek Yapılıyor.

Karadeniz çift yolundan tek giriş yeri Atatürk Caddesi, eski gibi giriş ve çıkışlı olmalı.
Bu haber 2017-01-08 23:22:40 eklenmiş ve 1664 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Giresun Dolmuş araçlarının hareket ettiği ve bölge olarak araç trafiğinde sorun yaşanan alana göbek yapıldığı görüldü.

 

Özellikle şehir içi ile karayolunun buluştuğu trafik akışının yoğun olduğu alana göbek yapılması ve oto kontrol olması geç bile kalınan çözüm olarak nitelendirildi. Bulancak Belediyesinin İmar,Fen İşleri birimlerinin ortaya koydukları çalışmalar çerçevesinde Fatih Caddesi ile Şehit Üsteğmen Oğuz Türüdü Caddesi’nin Eski Camii önünden  Bulancak Giresun Dolmuş araçlarının hareket ettiği yolun kesiştiği noktaya trafik akışının daha düzenli ve sağlıklı işlemesi amacıyla göbek yapıldığı bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı. Bir süre önce başlatılan çalışmanın süratle devam ettiği ifade edilirken,göbek yapımının tamamlanmasının akabinde çiçeklendirme ,peyzaj çalışmaları çalışmalarının ise kısa sürede sonuçlanıp,halkın hizmetine sunulacağı görüldü. Kavşaklarda yapılan çalışmaları gözlemleyen vatandaşlar ise yapılan göbeklerin özellikle trafik akışının sağlıklı yürümesi için zamanında yapılan bir hizmet olduğu yönünde görüşler beyan ederken, peyzaj çalışmasıyla da yapılan göbeklerin estetik olarak görsel anlamda kavşaklara ayrı bir güzellik katacağını dile getirdiler.

 

Öte yandan vatandaşlar yapılan çalışmaların doğru olduğunu belirtirken Bulancak İskele kavşağından Bulancak şehir içine tek girilen Atatürk Caddesi’nin eski gibi giriş ve çıkış yapılması gerektiğini bir kez daha dile getirdiler. Tek çift yol direk girişi olan alanın aynı şekilde Bulancak Şehir içine de girişli ve çıkışlı olması gerektiği vurgulandı. İskele Caddesinin yolunun da karayolu ile birleştirilmesi ve trafik akışına açılması gerektiği belirtildi.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Sorun olan bölgeye Göbek Yapılıyor Karadeniz çift yolundan tek giriş yeri Atatürk Caddesi eski gibi giriş ve çıkışlı olmalı bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi