Yaşar’ın ilk izlenimi; Vizyon sahibi, İdealist bir yönetici.

Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge Makamı’nda.
Bu haber 2017-01-02 23:45:08 eklenmiş ve 1781 kez görüntülenmiştir.

Kırıkkale Keskin Kaymakamlığı görevinden İzmir-Foça Kaymakamlığı oradan da  1 Aralık 2016 tarihli Resmi Gazete de yayınlanan kararname ile Bulancak Kaymakamlığı görevine atanan Niyazi Ulugölge Bulancak Kaymakamlık makamına çıkarak görevine başladı.

 

 

TRT Bulancak Yurt Muhabiri ve aynı zamanda bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar yeni Bulancak kaymakamı Niyazi Ulugölge’yi Bulancak Kaymakamlık Makamı’nda ziyaret etti. Yaşar yeni Bulancak kaymakamı Niyazi Ulugölge’de ilk izlenim olarak vizyon sahibi idealist bir kişi olduğu vurgusunu yaparak şunları belirtti.

 

 

Yaşar, “Bulancak’ın sahip olduğu doğal ve kültürel değerlerin korunmasını ve gelecek nesillere güzel bir Bulancak bırakmak adına yeni kaymakamımızın çalışaçağını umut ediyorum. İzmir Foça ilçesi Türkiye’nin Turizm kenti olarak biliniyor. Ülke ekonomisine katkısı olan bir ilçe kaymakamlık görevinden Bulancak kaymakamlığı’na gelen Ulugölge’nin bilgi ve deneyimlerle dolu olan Foça’da ki başarısını aynı şekilde ilçemize de yansıtacağına inanıyorum. Bulancak ilçesini yönetecek olmasından dolayı büyük heyecan içindeyim. Yeni kaymakamımız Niyazi Ulugölge’nin kisişel kaygılara değil kamusal çıkarları ön planda tutacağına inanıyor. Bulancak’ı yeni bir vizyonun beklediğini kendilerini ziyaret ettiğim de gördüğümü belirtmek isterim” dedi.   

 

 

NİYAZİ ULUGÖLGE KİMDİR? 

1973 yılında Adıyaman'da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Adıyaman-Gölbaşı'nda tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 1994 yılında mezun oldu. 1994-1997 yılları arasında Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde çalıştıktan sonra Sakarya Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine geçti. Bu sırada Ankara Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve Gazi Üniversitesinde Lisansüstü çalışmalarda bulunmuş, Harp Akademileri Komutanlığına bağlı Milli Güvenlik Akademisinden 46 ncı Dönem Müdavimi olarak mezun oldu. 1997-1998 yıllarında İngiltere' İngilizce ve mesleki konularda eğitim almış ve İngiltere'deki özel sağlık sektörü hakkında İngilizce inceleme tezi hazırladı. 1999 yılında Çek Cumhuriyeti'nde, 2009 yılında ise Amerika Birleşik Devletlerinde mesleki ve kültürel konularda incelemelerde bulundu. 2000-2001 yılları arasında Kızılırmak Kaymakamı, 2001-2003 yılları arasında Çayırlı Kaymakamı, 2003-2006 yılları arasında BekilliKaymakamı, 2006-2009 yılları arasında Mardin Vali Yardımcısı olarak görev yaptı ve 27.07.2009 tarihli kararname ile de Keskin Kaymakamlığı görevine atandı. Amatör olarak bilgisayar programcılığı ile ilgilenen Ulugölge, evli ve iki çocuk babası. – İZMİR

 Kaynak; http://www.haberler.com/foca-nin-yeni-kaymakami-niyazi-ulugolge-gorevine-4996648-haberi/

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge Makamı’nda Yaşar’ın ilk izlenimi Vizyon sahibi İdealist bir yönetici bulancak haber giresun haber giresun foça izmir makam niyazi mehmet yaşar TRT bulancak haber gires
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi