Huzurlu güvenli ve bizi koruyacak Emniyet güçleri istiyoruz.

Evet, Bulancak büyük bir ilçe...
Bu haber 2016-12-30 01:25:37 eklenmiş ve 1902 kez görüntülenmiştir.

Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün personel ihtiyacı var?...

 

 

 Yetkililerin Nufüs seferberliği için başlattığı slagon güzelde, hedeflenen Bulancak’ı kaç kişi koruyor şu anda biliyor musunuz?.

 

 

bulancakhaber.net olarak Bulancak ilçesinde ki Emniyet güçlerinin sayısını inanın söylemeye utanıyoruz. Kaldı ki bu “50”bine yakın olan ilçede aktif olarak sürekli devriye ve sürekli hareket eden, belirli noktalar da sabıt duran polislerin hariçinde toplam her yerde her görevde emniyet güçlerimizin sayını hiç mi hiç söyleyemem utanırım. .

 

 

 

Giresun’un en büyük ilçesi olacaksın ve her sene nüfusunu arttıran bir ilçe olarak konuşulacaksın ama güvenlik güçü olarak en az sayıda en büyük ilçeye hizmet vermeye çalışacaksın. Çok zor hem de çok zor. Bu durum karşısında Bulancak’ta yetkililer nüfus seferberliği başlattığını açıklaması çok şaşırtıcı geliyor. Bulancak ilçesinin kaç kişi ile güvenliğinin sağlandığından haberiniz var mı? Bu sayının kaçı masa başında kaçı devriye de kaçı olay yerinde ve kaçı evine gitmeden görev yapıyor haberiniz var mı?. Bulancak İlçesinin gerçek nüfusunun bu olmadığını belirten yetkililer ilçede yaşayıp nüfusları köy ve beldelerde olan vatandaşları ikametgahlarını aldırmak için çalışmalar başlattığını açıklarken acaba Bulancak için emniyet güçlerinin sayısını artıracak bir çalışma yaptı mı?. Yetkililerin halkımızı ilçesine sahip çıkmaya davet ederken, ilçe halkının güvenliğini sağlayacak huzurlu, sakın bir ilçede daha güzel yaşamak için emniyet personeli ihtiyacından haberi var mıdır?. Daha güvenli ve düzenli bir ilçe için Giresun Emniyet Müdürlüğü’nden Bulancak ilçe Emniyet Müdürlüğüne personel talebinde bulunmuşlar mıdır?. Evet Bulancak büyük bir ilçe ama ne yazık ki şu anda sahibimiz gerçekten yok demek içimi acıtıyor. bulancakhaber.net olarak Bulancak ilçesine yeterli emniyet güçü olması gerektiğini ve Giresun Emniyet Müdürlüğü’nün acilen ilçemize personel göndermesini bölge halkı adına bulancakhaber.net olarak talep ediyoruz.

 

 

Ticari değil, Sanatsal ve kültürel düşüncelerle yaşamak istiyoruz. Betonlaşan değil, kocaman yeşil alanların ağaçların bol olduğu bir ilçe istiyoruz. Kararan yollar değil, yürüme yolları bisiklet yolları koşu yolları ve trafiğe kapalı güvenli yollar istiyoruz. Huzurlu güvenli ve bizi koruyacak Emniyet güçleri istiyoruz.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Huzurlu güvenli ve bizi koruyacak Emniyet güçleri istiyoruz Evet Bulancak büyük bir ilçe bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi