Zabıta Görevlisi kaldırım işgalını fotoğraflandırdı.

BULASKİ’nın önüne park yapanlara Zabıta fotoğraflı ceza kesti.
Bu haber 2016-12-25 23:00:11 eklenmiş ve 1859 kez görüntülenmiştir.

GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLAR

 

Belediye Zabıtası; niteliği itibariyle Belediye sınırları içerisinde belde halkının; sağlık, huzur ve yetkili organlarının bu amaçla alacakları kararların yürütülmesini sağlamak ve korumakla, kent suçlarının işlenmesini önleyici tedbirler alan, işlenen suçları takip eden ve netice alan bir Zabıta Kuvvetidir.

Belediyemiz menfaatine birçok çıkarları sağlamak ve kollamak, kentimizin estetik huzurunu sağlamak gibi çok yönlü bir hizmeti yürütmektedir.

Her Zabıta Memurumuz bu yüce görevlerini yerine getirirken görevinin bilincinde ve sorumluluğunda olup, kısıtlı imkânlarına rağmenm çalışmalarını en iyi şekilde yürütmektedir.

Kaynak; https://www.bulancak.bel.tr/zabita-mudurlugu

 

 

İşte tam bu nokta da Bulancak genelinde yayalara ait olan fakat neredeyse Bulancak’ta iş yerinin önünde ki kaldırımı ve hatta  yolu kendisine ayıran bir ilçede yaşıyoruz.  Ünlü Sokak'ta evinin önünden geçen yolu adeta demir malzemelerle kapatan ve burası bana ait diyen, Hışırın Yokuşu olarak bilinen Dik Sokak yolunu arabasıyla her daim yola park yaparak burası benim diyen ve daha birçok iş yeri sahibinin dubalarla yada iş yeri malzemeleriyle kaldırımları işgal ettiği bir Bulancak’ta yaşıyoruz. Zabitanın bu durum karşısında sadece Belediyenin önünde ki arabalara ceza kesmesinin anlamı nedir?.

 

Haberimizin başında Bulancak Belediye Sitesi’nden Belediye Zabıta Müdürü Atay Korkmaz’ın yazısı ile başlamıştık.  Bulancak Belediyesi personelinin “GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLAR”  Bulancak geneline yaymasını haksızlıklara ve işgallere son vermelerini dileriz.

 

 

ETİKETLER : Zabıta Görevlisi kaldırım işgalını fotoğraflandırdı BULASKİ’nın önüne park yapanlara Zabıta fotoğraflı ceza kesti bulancak haber giresun haber atay korkmaz
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi