Bulancak Özen Kitapevi’nde imza günleri devam ediyor.

İsmail Güçtaş; “Gözlerini Tanıdım Senden Önce- Güllerim Üşür”
Bu haber 2016-12-24 23:17:11 eklenmiş ve 1864 kez görüntülenmiştir.

Bulancaklı yazarları yeni çıkan kitablarıyla tanıtımını ve imza günü hazırlayan Özen Kitapevi İşletme ve iş yeri sahibi Ahmet Kara en son iki Şiir kitabını birden çıkaran Bulancaklı yazarımıza imza günü hazırladı.

 

Bulancaklı İsmail Güçtaş’ın Şiir kitabı “Gözlerini Tanıdım Senden Önce- Güllerim Üşür” adlı kitabını tanıtımı  ve imza günü yapılacağı açıklandı. Özen Kitapevi İşletme ve iş yeri sahibi Ahmet Kara diğer Diğer Bulancaklı yazarlarımız gibi İsmail Güçtaş’ın şiir kitabı için 14 Ocak 2017 Cumartesi günü saat 13.00’da Özen Kitabevi’nde  program hazırladığını söyledi.

 

Bulancaklı yazarların kitablarını  okuyucularıyla ilk buluşturan ve onlara özel imza günü organize eden Özen Kitabevi işletme sahibi Ahmet Kara, yazarlarımız  Nejat Toprak; YAŞARKEN,  Birol üstündağ; KÜZEYDE BİR YER Ali Sinan Mutlu; BOZUK PUSULA, Nuri Osman Apaydın; ATATÜRK’Ü SEVMEMEK GÜNAHTIR kitabının tanıtımının ardından şimdi de  bir başka Bulancaklı eğitimci İsmail Güçtaş’ın “Gözlerini Tanıdım Senden Önce- Güllerim Üşür” adlı kitabını buluştuturyor.  

 

Bölge halkının ve özellikle kitabseverlerin heyecanla beklediği bir imza günü afişi hazırlayan ve duyurusunu yapan Ahmet Kara Bulancaklı yazarları bölge halkıyla tanıtmaya devam edeceğini söyledi.

 

 “Gözlerini Tanıdım Senden Önce- Güllerim Üşür”adlı kitabın yazarı Bulancaklı İsmail Güçtaş;  

10 Mayıs 1971 tarihinde Giresun ilinin Bulancak ilçesinde doğdu.İlkokul ortaokul ve liseyi Bulancak’ta tamamladı.Cumhuriyet Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü 1993 yılında bitirdi.

Kütahya Tavşanlı Kızılçukur İlköğretim Okulu, Trabzon Sürmene Lisesi, Bulancak Büyükada İlköğretim Okulu, Bulancak Lisesi’sinde Edebiyat öğretmeni olarak çalıştı.Öğretmenlik mesleğine halen Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde devam etmektedir.

Edebiyata merakı lise yıllarında başladı. Şiirleri ve bazı düz yazıları Kardelen, Mavi Ada, Beyan, Öğretmen Dünyası, Olimpos, Ab-ı Hayat gibi dergilerde ve bazı şiir antolojileri’nde yayınlandı. 2006 yılında “Gözlerini Tanıdım Senden Önce” adlı ilk şiir kitabını yayınladı.

 

bundan sonra Şair İsmail Güçtaş İnternet Gazetemiz bulancakhaber.net’de

 

 

Özen Kitapevi İşletme ve iş yeri sahibi Ahmet Kara ile bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar ve Şair İsmail Güçtaş bir araya gelerek imza günü programı  hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Ayrıca bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar bundan sonra Şair İsmail Güçtaş’ın İnternet gazetemzide şiirlerinin yayınlayacağını müjdelediler. 

 

 

ETİKETLER : Bulancak Özen Kitabevi’nde imza günleri devam ediyor İsmail Güçtaş Gözlerini Tanıdım Senden Önce - Güllerim Üşür bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi