Çakıroğlu’ndan soğuk havada sıcak bir jest

Polisimize ve Askerimize çok teşekkür ederiz.
Bu haber 2016-12-21 18:48:34 eklenmiş ve 2014 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Bayram Küp Şeker olarak tanınan Çakıroğlu Grup  Bulancak Giresun karayolu üzerinde kontrol noktasın da soğuk havada görev yapan Polis ve Askerimize içini ısıtacak sıcak çay ikram ettiler.

 

Bulancak Giresun arasında soğuk havalara aldırış etmeden bölge halkının güvenliği ve trafiğin daha sağlıklı kontrollu yolculuk yapmaları için çalışan Polis ve Askerimize Bulancak Bayram Küp Şeker Çakıroğlu Grup olarak sadece sıcak çay değil devamlı içmeleri için bekleme noktasına Çay Ocağı, Çay bardağı ve şeker ikram ettikleri öğrenildi. 

 

Bulancak Bayram Küp Şeker Çakıroğlu Grup Pazarlama Müdürü Murat Çakır, “soğuk havada bölge halkının güvenliği için çalışan Polis ve Askerimizin her zaman yanında olmalız. Biz Çakıroğlu Grup olarak görevi başında olan Polis ve Askerlerimizin her zaman yanındayız. Hava sıcaklığının geceyarısında sıfırın altında olduğu saatlerde bölge halkının güvenliği için nöbet tutan polislerimize ve Askerlerimize sıcak çay ikramında bulunduk. Amacımız Polislerimize ve Askerlerimize çay ikramında bulunarak gönüllerini hoş etmek ve moral vermek istedik. Polis ve askerimiz ülkemizi korumak için ne mücadeleler vererek çalışıyorlar. Onların sıkıntılarını görme anlamında birkaç dakika dışarıda durduk, neredeyse donuyoruz ama onlar saatlerce sabaha kadar bizim korunmamız ve güvenliğimiz için bu mücadeleyi veriyorlar. Polisimize ve Askerimize çok teşekkür ederiz. Görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

 

bulancakhaber.net Polisimizin ve Askerimizin soğuk havada içini ısıtacak çay ikram eden Bulancak Çakıroğlu Grup Pazarlama Müdürü Murat Bey başta olmak üzere Bayram Küp Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çakır’ı takdir etti. 

 

ETİKETLER : asker polis Çakıroğlu’ndan soğuk havada sıcak bir jest Polisimize ve Askerimize çok teşekkür ederiz bulancak haber giresun haber süleyman çakır murat
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi