Penguen Kemer ve Ayakkabı Giresun G-CITY’de

Baba mesleğini oğluna devretti
Bu haber 2016-12-19 22:23:50 eklenmiş ve 2852 kez görüntülenmiştir.

Giresun ve Bulancak’ta 45 yıldan bu yana hazır ayakkabı satışı yapan Bahtiyar Tarı ayakkabı satış mesleğini oğlu Taha’ya devretti.

 


Baba Bahtiyar Tarı mesleğini devretmekle kalmadı oğluna Türkiye’nin yerli ürünü ve gururu olan Penguen Kemer ve Ayakkabı ‘nın satış noktasını Giresun’a kazandırdı. 1951 yılında Ahmet Keleş tarafından Keleşoğlu Ayakkabı olarak kurulan firmanın 1980 yılında Penguen Kemer ve Ayakkabı adı altında satışlarına devam ettiği öğrenilen Penguen müşterilerinin değişen ihtiyaçlarının farkında olarak öncü ve geliştirici çözümlerini müşterilerinin yaşamlarına değer katan onları farklı kılan kaliteli ürünleri  tasarlayıp satışları artık Giresun G-CITY Mağazalarında baba ve oğul tarafından satışı yapıldığı görüldü. Penguen Giresun Mağazası ayakkabı işletme sahibi Taha Tarı baba dostu arkadaşı olan Penguen Kemer ve Ayakkabı  adını ve işletme bayiliğini Giresun G-CITY Mağazalarında satışlarına başladığını açıkladılar.  

 

 

Öte yandan Penguen Ayakkıbı Kemer satış noktası her türlü müşteri talebini karşılayabilen, güvenilir  ve sürekli olan, kaliteden ödün vermeyen gelişen teknolojiyi yakından takip eden , dürüstlüğe ve satış sonrası hizmete önem veren, zamanı iyi planlayıp kaliteyi ön planda tutarak, hızlı  bir üretim sistemi uygulayan sektörde öncü bir firma olan Penguen’ın adını Giresun’a kazandıran Bahtiyar Tarı oğlu Taha’ya 45 yıllık mesleğinde dost edindiği Penguen Kemer ve Ayakkabı adını Giresunlulara Giresun G-CITY buluşturdu.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar baba Bahtiyar ve oğlu Taha Tarı’yı Giresun G-CITY Mağazalarında ki yerinde ziyaret ederek başarılarının devamı diledi. 

 

 

 

 

 

 



 

 

ETİKETLER : Penguen Kemer ve Ayakkabı Giresun G-CITY Baba mesleğini oğluna devretti taha bahtiyar bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi