Denizbank Şube Müdürünün odası ve Banka çiçek bahçesine döndü.

Özden Özkaya, Bulancak Denizbank Şube Müdürü oldu.
Bu haber 2016-12-15 23:17:29 eklenmiş ve 2517 kez görüntülenmiştir.

Denizbank Bulancak Şube Müdürlüğü’ne Özden Özkaya getirildi.

 

13 yıldan bu yana bir fiil Denizbank’ta çalışan ve her kademesin de bulunan Özden Özkaya Bulancak Deniz Bank Şube Müdürü olarak yeni görevine başladığı bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı.

 

 

Bulancaklı emekli öğretmen Avni Özkaya ve Seyhan Özkaya’nın oğlu Özden Özkaya’nın doğup büyüdüğü memleketi Bulancak’ta Banka Müdürü olarak hizmet vermesi baba ve anneyi duygulandırırken arkadaşları ve dostlarını da oldukça memnun ettiği öğrenildi.

 

Tarım sektörüne sunduğu yenilikçi ürünler ile bu alanda özel bankalar arasında en büyük pazar payına sahip olan DenizBank; yenilikçi hizmetleriyle tarımsal üreticinin yanında olmaya ve yüzlerini güldürmeye yeni Bulancak Denizbank Şube Müdürü Özden Özkaya ile devam dedi. Bu kapsamda Bulancak TRT Yurt Muhabiri ve aynı zamanda bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Özden Özkaya’yı makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Öte yandan Bulancaklı Özden Özkaya’nın Müdür olmasına sevinen ve başarılar dileyen bölge halkı yeni Müdür Özden Özkaya’nın bölge halkıyla ve özellikle Fındık üreticisiyle daha iyi diyalog kuracağı vurgulandı.

 

 

Öte yandan Denizbank Bulancak Şube Müdürü Özkaya’nın göreve başlaması ile birlikte odası ve bankanın içinin adeta çiçek bahçesine döndüğü bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı.

 

 

 

 

ETİKETLER : Denizbank Şube Müdürünün odası çiçek bahçesine döndü Özden Özkaya Bulancak Denizbank Şube Müdürü oldu bulancak haber giresun haber trt mehmet yaşar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi