Bulancak Ülkü Ocağı’ndan anlamlı ziyaret


Bu haber 2016-12-14 15:29:06 eklenmiş ve 2381 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Ülkü Ocağı Başkanı Öner Pekdemir ve Ocak Yönetim kurulu üyeleri Barış Çelebi, Ziya Bodur ve Nesim Çelik ile birlikte Bulancak Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler.

 

 

İstanbul Beşiktaş taki bombalı saldırıda şehit olan polisler için  Bulancak Emniyet Müdürü Turgay Kovancı ve personelini taziye ziyareti gerçekleştirdiler. Ocak Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri emniyet mensuplarına üzüntülerini dile getirdiler. Ayrıca Bulancak Ülkü Ocağı Başkanı Öner Pekdemir  ve yönetim kurulu üyeleri adına ziyaret de özetle  şu açıklamalarda bulundu. Pekdemir, “Beşiktaş ta yapılan hain terör saldırısını kınıyoruz.

Ülkemizde dün olsun bugün olsun karanlık ellerin kaos ve kriz tetikçilerinin anında devreye girmesi tesadüfi görülmemelidir. Ancak Türk Milleti meşum ve melun oyunları bozmaya muktedirdir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, il milleti ile her türlü iğrenç ve namert operasyonu göğüsleyip ezecek güç ve kudrettedir.

Bütün terör örgütleri er veya geç  milli vakar ve namus karşısında yerle yeksan olacaktır. Bunun başka bir alternatif ve yolu kalmamıştır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı  yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz” dedi.

 

 

 

 

Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldığı ve böylesi zor günlerde yapılan ziyaretlerin çok daha anlamlı olduğunu belirttiği öğrenildi. 

 

ETİKETLER : Bulancak Ülkü Ocağı’ndan anlamlı ziyaret bulancak haber giresun haber öner pekdemir
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi