Okul önü güzelleşecek....

Belediye sesimizi duydu.
Bu haber 2016-12-12 23:11:16 eklenmiş ve 1542 kez görüntülenmiştir.

Geçen haftalar içinde yaptığımız haber “Bulancak Belediyesi’nin sahilde peyzaj çalışması aynı şekilde şehir içinde de yeşil alanların yapılmasını istiyoruz “haberimiz ses getirdi.

 

Bulancak Barbaros İlkokulu ve Halk Eğitim Merkezi’nin önünde ki yeşil alan nihayet Bulancak Belediye Park ve Bahçeler Birimince temizlenerek yeşil alan olarak kazanılacağı öğrenildi.     

 

 Bulancak Belediye Park Bahçe Müdürlüğü’nün ilk olarak alanı temizletmesi ve düzenlenerek çiçekleneceği öğrenildi.  Bulancak Barbaros ilkokulu ile Halk Eğitim Merkezi önünde ki yeşil alanın bundan sonra daha güzel olacağı memnunluk yaşattı. Yeni yapılacak yeşil alanın da en önemli koruyucuları okul öğrencileri ve mahalle sakinlerinin olacağı önemle vurgulandı.

 

Bulancak mahallesinin ana girişi niteliği taşıyan bu yeşil alanın Cumhuriyet meydanı tarafından da görsel olarak göze hoş görüleceği ve ilçemizin şehir merkezinde böylesi alanlaraın çiceklerle donatılması daha yaşanılası bir ilçe olmasına vesile olacağı vurgulandı.

 

 

 

ETİKETLER : Belediye sesimizi duydu Okul önü güzelleşecek .... Bulancak Barbaros İlkokulu ve Halk Eğitim Merkezi park bahçe birimi bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi