

Bulancak Yunus Emre İlkokulu öğrencilerinden Giresun da yapılan satranç il birinciliğinde büyük başarı.
Giresun Mustafa Kemal Orta Okulu’nda düzenlenen Yaş Grupları il birinciliği satranç turnuvasında Bulancak İlçemiz Yunus Emre İlkokulu öğrencileri başarılı bir performans göstererek ilçemize madalyalarla döndüler. Turnuvada yaptığı 6 karşılaşmayı da kazanan ve yaş grubunda il birincisi Demir Küçüker oldu. öte yandan yine aynı yarışmada okulumuz temsile eden ve birinci olan öğrencimiz gibi madalyalar alan Eymen Talha Turfan 3.luk ,Ömer Erkam Coş da 4.madalya kazanması okulumuzda büyük sevinç ve gururu aynı anda yaşattığı öğrenildi.
Okulumuz öğrencilerinden ve Turnuvada yaptığı 6 karşılaşmayı da kazanan yaş grubunda il birincisi Demir Küçüker’in geçen ay talihsiz bir şekilde bacağı kırılması yarışmada başarılı olmasına hiç engel olmazken fedekar babası Hasan Küçüker’de oğlunu hem okulunda hemde yarışmada yanlız bırakmayarak büyük destek olduğu öğrenildi ve objektiflerimize yansıdı. Bulancak Yunus Emre İlkokulu 2/B sınıfı öğrencisi her gün okula getiren babası Hasan Küçüker okul çıkışında Okul Müdürü Mustafa Kaya, sınıf öğretmeni Ercan Zehir ile birlikte okulun kapısında bulancakhaber.net objektiflerine yansıdılar. Yarışma öncesinde oğlunu her gün tekerlekli sandalye ile okula getiren derslerinden geri bırakmayan ve bu süreçte santranç müsabakalarına hazırlanan oğlunu her gün okula bırakıp akşam alan fedakar baba
Turnuvada yaptığı 6 karşılaşmayı da kazanarak yaş grubunda il birincisi olan Demir Küçüker, yine aynı okuldan Eymen Talha Turfan 3.luk ,Ömer Erkam Coş da 4.madalya alması başarılarının da tesadüf olmadığını gösterdi. Okul Müdürü Mustafa Kaya, sınıf öğretmeni Ercan Zehir ve okul idarecileri ile öğretmenları yanı sıra diğer okul öğrencilerine de büyük heyecan yaşatan madalya alan öğrencilerinin sevinçine ve mutluluğuna ortak oldukları öğrenildi.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
|
|