380.000 TL’lık umumi tuvalet ve mescit

Kamu hizmeti çalışma zorunluluğu olan temizlesin.
Bu haber 2016-12-11 23:39:00 eklenmiş ve 2055 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Belediyesi Jawa’lı Abdusselam Efendi Mesire Alanı içinde var mı var dedirtten umumi tuvalet ve mescit objektiflerimize böyle yansıdı.

 

Jawa’lı Abdusselam Efendi Mesire Alanı içinde var denilmesi için umumi tuvalet ve tuvaletle iç içe olan mescit dikkatlerimiz den kaçmadı. Oysa ücretsiz umumi tuvalet olacağı ve mescit olacağı belirtilen yer parktan bağımsız tuvalein  önü çöp yığını ve düzensiz kırık dökük görüntüsü söylenenlerin tam aksine karşımıza çıktı. Dar ve küçük alanda kartondan yapılmış bir bölme ve kocaman para alış verişi yapılması için konulan kocaman bir koltuk. Bir de engelli rampası adı altında yapılan standartların dışında bir çalışma dikkatlerimizden kaçmadı. Var olan rampa da herhalde engelli rampası olarak düşünüldü. Tüm bunların içinde Jawa’lı Abdusselam Efendi Mesire Alanı dışında bırakılan umumi tuvalet hemen içinde küçük bir mescit olsa da olur olmasa da olur nitelikte özensiz Bulancak’a ve adına yakışmayan bir umumi tuvalet yapıldığı görüldü.

 

 

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın 10.10.2016” tarihinde yaptığı “YAZILI BASIN AÇIKLAMASI” ‘nda Park Bahçe Müdürlüğü Çocuk Parkları’nı Bulancak Belediyesi olarak çocuklarımızın ve gençlerin sağlıklı bir ortamda eğlenip vakit geçirebildiği ortamlar yapmak üzere bu alan için 380.000 TL harçandığı belirtilmişti.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : 380.000 TL’lık umumi tuvalet ve mescit Kamu hizmeti çalışma zorunluluğu olan temizlesin Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar bulancak haber giresun haber park bahçe giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi