Vali Bey’in 25 günden bu yana suyu akmıyor?...

Vali Mehmet Rami Gökçe ÇEŞMESİ
Bu haber 2016-12-04 00:19:55 eklenmiş ve 1681 kez görüntülenmiştir.

Bulancak’ta yetkililer ve idareciler mevcut çeşmelerimizi koruyamıyorlar yada suyunu akıtamıyorlar.

 

Kültür Bakanlığınca sözde koruma altına alınan “Terazi Çeşmesi” akmıyor. Bu çeşme ile ilgili olarak Giresun valisine aktarılan ve çeşmenin yanında ki kaldırılamayan trafo ile çirkinlik abidesi olan Terazi Çeşmesi’nin aynı şekilde suyunun da kamdaığını daha önce ki sayılarımızda siz değerli okuyucularımızla paylaşmıştık. Bir diğer çeşmemiz ise Bulancak Orta Camii’nin orada ki sahile inen tarihi görünen çeşmenin bırakın suyunun akmasını bir gece bakmışsın ki sabaha yerinde yeller esiyor denecek şekilde varlığı yada yokluğu bilinmeyen bir çeşmemiz var!...  

 

bulancakhaber.net’in Bulancak Adliye Sarayı’nın hemen önünde Atatürk Caddesi üzerinde ki 1925 1931 yılları arasında yapıldığı belirtilen Vali Mehmet Rami Bey Gökçe çeşmesi’nin edinilen bilgiye göre tam olarak 25 günden bu yana suyunun akmadığı öğrenildi. Diğer çeşmelerinde akmadığı ve çevresinin pisliği ile bakımsızlığı bizi yönetenlerin ve idarecilerin yüzünü kızartmıyor mu? Her gün göz önünde olan şehir merkezinde ki bu çeşmelerden haberiniz var mı?.

 

Ayrıca çeşmenin içinde ve her çeşmede bulunması gereken tahlil rapor çercevesi pislik ve reklam ablemleri ile kaderine terk edilmiş durumda. bu tahlil rapor çercevesinin bulunduğu il veya ilçe sağlık kurulunca her daim suyun tahlilini yaparak raporun bir nusasını o çercevinin içine izmalı ve mühürlü bir şekilde rapor etmesi gerekmektedir. gerçi su akmıyor ama bu haberimizden sonra Valimizin çeşmesine ve diğer çeşmelerimize gereken önemin vereceğini düşünüyoruz.

 

 

VALİ RAMİ BEY ÇEŞMESİ

 

“Mehmet Rahmi Gökçe Giresun ilinin ikinci valisidir. 1925-1931 O günkü şartlarda kendi ismi ile bu yere bir çeşme yaptırmıştır.2001 yılında yapılan bu yeni çeşme onun hatırası içindir”  

 

ETİKETLER : Vali Bey’in 25 günden bu yana suyu akmıyor ?... Vali Mehmet Rami Gökçe ÇEŞMESİ bulancak haber giresun haber vali hasan karahan giresun yetkililer idareciler
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi