Yaşarlar Grup’dan bir dünya markası daha...

“Yaşam için Teknoloji” Bulancak BOSCH’u bölge halkıyla buluşturuyor.
Bu haber 2016-11-26 21:39:32 eklenmiş ve 2874 kez görüntülenmiştir.

Cumhuriyetin ilk yıllarında Yaşarlar Grup'un Kurucusu ve Ebedi Başkanı1923 yılında Selanik'ten gelen Hacı İlyas Yaşar tarafından temelleri atılan YAŞARLAR Firması her geçen gün büyüyen ve bölgemizde bacasız sanayi olarak gösterilen bir kuruluş olmaya devam ediyor.

 

 

1990 yılında kabuk değiştirerek merhum Recai YAŞAR tarafından yürütülen ticari faaliyetlerine BEKO Bayiliği, İstikbal Bayiliği ekleyen Yaşarlar Grup, Murat Yaşar’in girişimciliği ile İnşaat sektörü, Sigorta Acenteliği, Makine Konveyör Üretimi ile Samsung Digital Plazalarla faaliyet alanlarını genişlettiğini daha önce ki haberlerimizi de siz değerli okuyucularımızla paylaşmıştık. Şu anda Yaşarlar Grup gelişen teknolojiye ayak uydurarak Samsun-Ordu-Giresun-Bulancak ve Trabzon’da iş isdihdamı sağlamış, Bulancak için her zaman ilklerin ve en iyiyi yapan "YAŞARLAR GRUP" her geçen gün büyümeye ve bölge halkına daha çok iş istihdamı sunmaya devam ettiği bir kez daha objektiflerimize yansıdı.

 

 

Yönt. Kurulu Başkanı Yaşar; “Girişimciliği, daima geleceğe yatırım yapmasıyla iş dünyasında özel bir yeri olan, insanın sermayeden daha önemli olduğuna inanan, Yaşarlar Grub'un ebedi Başkanı rahmetli Recai Yaşar oğlu, Hacı İlyas YAŞAR’ın torunu iş hayatında daima global düşündüğü konuları bir bütün olarak ele aldığı,hedefi daima, üretken projeleri ve sistemleri hayata geçirerek uzun vadeli imkanlar yaratan Murat Yaşar, “Yaşam için Teknoloji” sloganı ile Bulancak BOSCH’u bölge halkıyla buluşturuyor.

 

ETİKETLER : Yaşarlar Grup’dan bir dünya markası daha ... Yaşam için Teknoloji Bulancak BOSCH bölge halkıyla buluşturuyor hacı recai yaşar murat ibrahim bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi