Sahipsizlik den dolayı; Bulancak Pazarsuyu Limanı kapanıyor.

Burası BULANCAK PAZARSUYU BÜYÜK LİMAN’ı değil!...
Bu haber 2016-11-23 21:55:18 eklenmiş ve 2160 kez görüntülenmiştir.

Fotoğrafını koymakdan dahi utandığımız Bulancak Pazarsuyu Limanı’nın diğer illerde ve ilçelerde bulunan limanlardan ne farkı var ki bu kadar sahipsiz dedirtti.

 

Sizin de fotoğrafta gördügünüz limanların Bulancak Limanından hiçbir farkı olmadığını hatta konumu ve görüntüsünün bir an Bulancak Limanı mı burası dediğinizi duyar gibiyim. Her gün önünden geçilen ve Samsun dan sınır kapısına kadar kıyı şeridinde bulunan büyük sayılı limanlarından biri olan fakat en bakımsız ve en sahipsiz Bulancak Pazarsuyu Limanı kapanma noktasına geldi.

 

Bulancak Pazarsuyu Limanı’nın daha önce ki aylarda bulancakhaber.net olarak görüntülü videosunu yapmış ve TRT Bulancak Yurt Muhabiri olarak kirliliğini ve kum doluşunu sizlere TRT’de aracılığı ile paylaşmıştık. Bu gün o görüntüyü haber altında tekrar paylaşıyorum. O gün dizimize kadar gelen su bugün adeta kum adacıkları olmuş durumda. Hatta limanın büyük mendireğinden küçük mendireğine kum yığınından geçelebilecek kadar da kum dolduğunu giderseniz göreceksiniz.  Merek eden Bulancak yetkililerine fotoğraf göstererek üzerinde konuşmalarını yaptırmayacağız. Gidin sorunu yerinde ve çözüm noktasında iş yapın diyeceğiz. Bu düşünce ile olması gerekn liman görüntülerini szi değerli okyucularımızla paylaşmak istedik.

 

Bu limanlarda Karadeniz de, bir tarafta moder ve olması gerektiği gibi limanlar bir tarafta ise sahipsiz ve bakımsız Bulancak Pazarsuyu Limanı. bulancakhaber.net olarak biz olması gereken liman ve cevresi olarak bu fotoğrafları koymayı uygun gördük. Bu konu hakkında hiçbir liman yetkilisi basın aracılığı ile bir açıklama yapmayı gerek görmüyor. Çünkü Bulancak’ın sahibi yok. Bulancak’ın kaymakamı yok. Sadece Milli Bayramlarımız da vali yardımcıları protokolda olmak adına 10 dakikalık veya program bitene kadar bulunuyorlar. Mevcut olan Bulancak idarecileri ve sivil toplum örgütleri ile bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyeti içinde.

 

 

Bugün gelinen nokta da bırakın sahip çıkmayı yakında Liman tamamen kumla dolacak ve kayıkçılar limana giremeyecek. Bulancak 2. Organize sanayi, Havaalanı ve Karadeniz Çift duble Karayolunun hemen yanında kalan Bulancak Pazarsuyu Limanı, oysa Bulancak’ın Dünya ya açılan kapımız olmalı.

 

 

ETİKETLER : Sahipsizlik den dolayı Bulancak Pazarsuyu Limanı kapanıyor Burası BULANCAK PAZARSUYU BÜYÜK LİMAN değil !... bulancak haber giresun haber kaymakam vali protokol liman
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi