Keşke yanılsaydık!....

Keşke biz demiştik demeseydik!...
Bu haber 2016-11-18 00:40:55 eklenmiş ve 2383 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Uğur Mumcu Caddesi üzerinde Ünlü Sokak ve şimdi de hışırın yokuşu olarak bildiğimiz yolun araçlar için veya özel sebepten dolayı kapatılması bir kez daha bu ne lüks lük dedirtti.

 

 

Bulancak genelinde trafik sıkışıklığı ve araçların yollara sığmadığı bir ortamda kimi kişiler yolu demirlerle daraltıyor kimi de adeta yolu kapattıkları objektiflerimize böyle yansıdı. daha önceden de haber yaptığımız ve Bulancak Belediyesi tarafından bölge halkının kullanması ve ilçemizin yolların güzelleşmesi düşüncesiyle yapılan ara yolların kişisel olarak kullanılması neden bu yolları yaptınız  o zaman dedirtti.

 

 

Bulancak Belediyesi ana ara sokakları yaptığı çalışma ne güzel dedirtirken, bittikten sonra ki görüntüsu ise bu sokağı neden yenilediniz o zaman dedirtti?. Bulancak şehir merkezinde birçok ara sokaklardan biri olan ve trafik akışını rahatlatması düşünülerek değilde, o mevkiide ki insanların özel yolu gibi kullanmalarına neden izin verildiği halen merak konusu olarak yerini koruyor.

 

Gelin görün ki, sokağın girişi veya bakıldığı yöne göre çıkışı olarak görülen sokalara araç bırakılması ilçemizi denetleyen yok mu dedirtti. Öyle ya bu ara yolların güzelleşmesi için yapılan bu uygunsuz araç park ve gereksiz yolu daraltmalar bu denetimler olmadığı sürece artarak devam  edeceği görüldü.

 

 

Bulancak genelinde yanlış yapılan Trafik akışı ve tek yön uygulaması yolların ilçe trafiğini içinden çıkılmaz hale getirdiği bir kez daha görüldü. Bir çok trafiğe açılması gereken yollar bırakın açılmayı yenilendiği halde halen eski zinniyetle kullanılıyor.

 

 

 

 

ETİKETLER : Keşke yanılsaydı ! biz demiştik demeseydik bulancak haber giresun haber bulancak belediyesi trafik hışır sokak ara
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi