ATATÜRK’Ü SEVMEMEK GÜNAHTIR

Bulancaklı Yazarlar çoğalıyor.
Bu haber 2016-11-17 23:09:16 eklenmiş ve 2037 kez görüntülenmiştir.

bulancakhaber.net’in kaleme aldığı ve yeni kitaplarının çıkmasıyla haber yaptığımız Bulancaklı yazarlarımız arasına bir yenisini daha ekliyoruz.

 

 

Nejat Toprak; YAŞARKEN,

Birol üstündağ; KÜZEYDE BİR YER

Ali Sinan Mutlu; BOZUK PUSULA

Nuri Osman Apaydın; ATATÜRK’Ü SEVMEMEK GÜNAHTIR   

 

 

bulancakhaber.net’in takip ettiği ve Bulancaklı olmaları sebebyiyle gurur duyduğumuz yazarlarımıza bir yenisi daha eklendi. Daha önce ki yazarlarımızı haber yapmış sizlere tanıtmıştık. Şimdi de en son olarak Nuri Osman Apaydın’ı çok kısa yönüyle tanıtmak istiyoruz. Bulancak Atatürkçü Düşünce Derneği eski ilçe Başkanı, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Denetleme Kurulunda görev almış olan değerli bir şahsiyet Nuri Osman Apaydın.

 

Nuri Osman Apaydın’ın ATATÜRK’Ü SEVMEMEK GÜNAHTIR’ın kitabı çok yakında Kitapevlerinde yerini alacağı öğrenildi. Bu doğrultuda yeni çıkan Kitapları Kitapevi’nde okuyucularıyla buluşturan Bulancak Özen Kitapevi Bulancaklı yazarımız Nuri Osman Apaydın’ın Atürük’ü Sevmemek Günahtır adlı kitabının çıkmasını sabırsızılıkla bekleyenler arasında yerini aldığı öğrenildi. Daha önce ki yazarlarımız gibi yeni çıkacak olan Nuri Osman Apaydın; ATATÜRK’Ü SEVMEMEK GÜNAHTIR adlı kitabının diğer yazarlarımız gibi Özen Kitapevin’nde imza günü yapmazı bekleniyor.

 

 

Öte yandan Nuri Osman Apaydın’ın ATATÜRK’Ü SEVMEMEK GÜNAHTIR          kitabıdaha ki,tapcılarda çıkmadan okuma fırsatı bulan birçok yazarında Nuri Osman Apaydın’ın “ATATÜRK’Ü SEVMEMEK GÜNAHTIR” adlı kitabı için herkesin okuması gereken bir kitap olarak nitelendirdiği merak ve heyecan yaratığı öğrenildi.  

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’da sabırsızlıkla Nuri Osman Apaydın’ın “ATATÜRK’Ü SEVMEMEK GÜNAHTIR” kitabını beklediğini ve bu çalışmasından dolayı tebrik ettiğini belirterek sabırsızlıkla imza günü yapmasını kitabını tanıtmasını istedi.

 

 

 

ETİKETLER : Bulancaklı Yazarlar çoğalıyor bulancak haber giresun haber Nejat Toprak YAŞARKEN Birol üstündağ KÜZEYDE BİR YER Ali Sinan Mutlu BOZUK PUSULA Nuri Osman Apaydın ATATÜRK’Ü SEVMEMEK GÜNAHTIR
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi