Çıraklıktan kalfalığa ve en sonunda kendi iş yerini açmaya uzanan iş hayatı

Babasını gururlandırdı
Bu haber 2016-11-04 22:04:44 eklenmiş ve 3091 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Sanayi Sitesi’nin kurulduğundan bu yana Sanayi Sitesi çay ocağını işleten Baba Necati Gündoğdu oğlu Hami Gündoğdu’nun kendi iş yerini açması ailede ve arakadaşları arasında büyük mutluluk ve gurur yaşattığı öğrenildi.

 

Bulancak Sanayi Sitesi’nde 9-10 yıldan bu yana Elektirk Elektronik iş yerinde çıraklıktan başlayan kalfalığa uzanan iş hayatında askerlikle ara vermesi ve askerde de kademe de oto elekrik-elektronik işlerini yapan Hami Gündoğdu askerliği bitiminde Bulancak sanayi Sitesi’nde kendi iş yerini açması büyük heyecan yaşattı.  

 

BULANCAK OTO ELEKTRİK ve ELEKTRONİK  Oto Ses ve Görüntü Sistemleri Tamir- Bakım ve Montaj Hizmetleri adı altında yeni iş yeri açtı. hami Gündoğdu uzun bir zaman sonrasında çıraklıktan kalfalığa ve şimdilerde de ustalığa uzanan azmin ve çok çalışmanın sonucunda kendi iş yerini açmasının mutluluğunu yaşadığı görüldü. Bulancak sanayi Sitesi’nde Çınar Oto Elektrik ve Elektronik iş yerinde Şenol Çınar’ın en son işçisi olan, çıraklıktan kalfalığa kadar beraber çalışan Gündoğdu kendisine el vererek Şenol Çınar’ın bıraktığı mesleğini sahiplenerek kendi iş yerini açmanın haklı gururunu ve onurunu yaşadığını söyledi.

 

Tüm bilgi ve recrübesini Şenol Çınar’ın en son ustası olarak bilinen Hami Gündoğdu 9 yıl kendisiyle çalıştığını ve Otogalericiliğe başlaması sebebiyle askerden sonra kendi iş yerini açmanın mutluluğunu yaşadığı vurgulandı.

 

 

bulancakhaber.net Bulancak Sanayi Sitesi’nde en son açılan BULANCAK OTO ELEKTRİK ve ELEKTRONİK  Oto Ses ve Görüntü Sistemleri Tamir- Bakım ve Montaj Hizmetleri İşletme sahibi hami Gündoğdu’ya başarılar diledi.

 

 

ETİKETLER : Babasını gururlandırdı Çıraklıktan kalfalığa ve en sonunda kendi yerini açmaya uzanan hayatı hami necati gündoğdu bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi