Ciddi bir idare boşluğu görülmüştür. Ara yolları trafiğe mutlaka kazandırılmalı?...

Aksi takdirde yapılan yolların girişi veya çıkışı araç park yeri olacaktır!...
Bu haber 2016-11-03 00:09:54 eklenmiş ve 1777 kez görüntülenmiştir.

Bulancak genelinde yanlış yapılan Trafik akışı ve tek yön uygulaması yolların ilçe trafiğini içinden çıkılmaz hale getirdiği açıkça görülmektedir.

 

Bir çok trafiğe açılması gereken yollar bırakın açılmayı trafiğe kapatılarak trafik akışını kitlediği ve yanlış yönlendirme yapılarak kural tanımazlık hat safaya ulaştığı açıkça görülmektedir. İlçe Trafik levhalarıının yeterli ve sağlıklı olmadığı, bölge halkının bu kurallara doğal olarak uymadığı açıkça görülmektedir. Bunların en belirgini ise hata olarak görülen Atatürk Caddesi yolunun tek yön yapılmasıdır. Karadeniz çift yoluna olan ve Bulancak’ta tek ulaşılan kavşağa giriş yapılarak çıkışı belli olmayan bir Bulancak trafiği sunulmuştur. Bu yanlış uygulama iskele mevkine  ulaşmak isteyen özellikle yabancılar için bilmece niteliğinde labirent yolu yapmıştır.  

 

 

Bulancak genelinde ara sokakların ana ve ana caddeler kadar önem arz ettiği bir çok ara yolların ana yollarla buluştuğu noktalarda kişilerin araçlarını park ederek kapatması sonucunda içinden çıkılmaz hal aldığı açıkça görülmektedir.  Mevcut yolların ve yeni açılan yolların kişilerin tekelinde özel yolu veya araç park yeri gibi kullanması da ilçede ki tüm yetkililerin  bu konuya sağlıklı ve olması gereken çalışmayı yapamamasından kaynaklanmaktadir.

 

Bu çalışma içinde şehir plancısı İl ve ilçe Trafik Büro Amirlerinin sahada ciddi bir çalışma yapması gerektiği açıkca kendisini göstermiştir. Bulancak adeta kaderine terk edilmiş herkezin kendi kurallarını kendi koyduğu görülmüştür. Ciddi bir idare boşluğu görülmüştür. Yapılan yolların ya kişisel olarak demirlerle kapatıldığı veya kendi araçlarını park ederek bura bana ait dedirtten görüntülerle her gün sorun yaşanmaktadır. En son Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda ki cep alanını otogaleri gibi günlerce kullanan veya ara sokak yolunu demirlerle cevirerek kapatan bölge halkının bu duyarsızlığı ve yetkililerin bu konuda hiçbir şey yapmaması sonucu tüm bu olumsuzluklar yaşanmaktadır.

 

 

Yetkililerin bir araya gelerek Trafik ciddi ve acela  ara yolların ve yeni trafiğe kazandırılacak yolların açılması için çalışma başlatması gerekmektedir. Fotoğraf karesinde ana yollarla ve okul yolu ile önem arz eden HIŞIRIN YOKUŞU olarak bölge halkının adlandırdığı bu yolunda trafiğe kazandırılması gerekmektedir. Aksi takdirde üç beş değil bir iki kişinin tekelinde girişe ve çıkışa kendi araçlarını park ederek bu yollar kapatılacaktır.

 

bulancakhaber.net olarak Bulancak genelinde şehir plancılarının ve toplu halde bu konuda uzman olan kişilerle görüşülerek hangi yolun tek veya hangi yolun çift olması gerektiği saha çalışması yapılarak belirlenmelidir. Atatürk Caddesi yolunun Karadeniz Çift yollu ile giriş ve çıkış olarak tekrar yeniden düzenlenmesi gerekmektedir.

 

Kişilerin özel yolu gibi kullanılan bu ve buna benzer yoların ilçemize mutlaka kazandırılması gerektiği aksi takdirde içinden çıkılmayan trafik ile her gün sorun yaşanacağı görülmüştür.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Ciddi bir idare boşluğu görülmüştür Ara yolları trafiğe mutlaka kazandırılmalı ?... Aksi takdirde yapılan yolların girişi veya çıkışı araç park yeri olacaktır bulancak haber giresun haber bulancak hışı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi